Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy penis 13,5 cm

Polecane posty

Gość gość

wystarczy czy kobieta mnie nie wyśmieje bo jak się skurczy ma tylko6cm grubość jest ok

Gość gość
starczy,taka jest srednia

Gość gość
ja mam 13cm i mi kiedys dziewczyna powiedziała proszto w oczy ze mam za małego jak sie rozstawalismy plakalem ze 2 tygodnie fajna laska była

Gość gość
Może i fajna laska ale tępa dzida straszne jak tak powiedziała... Żadna panna na poziomie tak by nie powiedziała.

Gość gość
jeszcze nie słyszałem od żadnej,że mam małego a mam takie same wymiary jak ty (słyszałem raz nad jeziorem) jak byłem w kąpielówkach po wyjściu z wody .-ten ma ale malutkiego.udałem,że nie słyszałem bo co one mogą wiedzieć co się dzieje jak staje

Gość gość
Mój ma 15 i do tego nie jest zbyt gruby. Moja kobieta o tym wie i zawsze podkreśla że dla niej nie ma to znaczenia, że jej ze mną dobrze. Tylko co z tego jak przy seksie często czuje że jest o wiele pojemniejsza niż mogę jej zaoferować. Moja wcześniejsza partnerka za to była bardzo ciasna wręcz idealna do mojego penisa. Jak widać pod tym względem też trzeba się do siebie dopasować...

Gość gość
Niektórzy faceci w spoczynku mają dużego penisa ale w zwodzie dochodzi im np z +1cm. Niektórzy w zwisie maja malutkiego ale potrafi urosnąć nawet 3/4x więcej...

Gość gość
jak jest dobre smarowanie to nawet kinkong ma luz

Gość gość
masz dobre wymiary nie peniaj