Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ubrałabyś się tak ?

Polecane posty

Gość gość
A co wspólnego z odwagą ma wygląd taniej doopodajki? W życiu nie wyszłabym tak z domu, moje ciało to nie towar na sprzedaż, żeby aż tak je eksponować publicznie.

Gość gość
a wygląd taniej doopodajki? dla 100 kilogramowego grubasa seksi laska zawsze będzie tanią dupodajką .. Dlaczego , bo grubaska nigdy nie będzie miała takiego ciała i pozostaje jej tylko wylewanie pomyj na lepszą i zgrabniejszą laske . Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia

Gość gość
Taaa, bo kobieta mająca szacunek do siebie i swojego ciała od razu jest 100-kilogramową brzydulą... :/ Cóż za głębokie myślenie... Nawet ty nie piszesz o tej z filmiku "kobieta", "dziewczyna", tylko "laska" Dla ciebie ona nie jest człowiekiem, jest tylko obiektem seksualnym. Zresztą sama pokazuje, że nie ma nic innego do zaoferowania, bo wywala dupsko w prześwitujących legginsach i nie zostawia nic dla wyobraźni. Dla każdego normalnego człowieka to jest ohydne i uwłaczające godności. Ale niech będzie, że ważę 100 kg i zazdroszczę, ktoś tak ograniczony jak ty innej wersji i tak nie przyjmie. :D

Gość gość
skoro dla ciebie bycie sexy jest równoznaczne z uwłaczającym , to ci współczuje .. Trzeba miec dystans do siebie i nie traktowac wszystkiego dosłownie

Gość gość
skoro dla ciebie bycie sexy jest uwłaczające , to ci współczuje

Gość gość
JA mam zgrabna dupkę ale nie chodze w obcisłych leginsach z tyłkiem na wierzchu bo czułabym się jakbym była naga, po co jakies oblechy miałyby się gapic jak mi się pośladki trzęsą, napinają, rozchylają czy kołyszą ha ha ha ha:) Tylko moje kochanie może mnie taką oglądac ;)

Gość gość
Ale ta "dama" nie jest sexi... dla Was bycie sexi to świecenie prawie gołym tyłkiem?

Gość gość
nie, nie lubię tego zestawienia kolorów

Gość gość
Ja ubieram się dość podobnie a doopodajką nie jestem ;) Zazdrosne baby już tu będą psioczyć o szacunku do swojego ciała... Szkoda, że w bikini nago się nie czujecie.

Gość gość
O co zazdrosne? O brak gustu i klasy?

Gość gość
Ale ta "dama" nie jest sexi... dla Was bycie sexi to świecenie prawie gołym tyłkiem? przecietny facet jej zachowanie interpretuje jako zachowanie czysto sexualne Jej postawa zdaje się mówić : wsadż mi , wsadż mi teraz Oficjalnie można powiedzieć , ze ta ``dama `` nie jest sexy .. Poza plecami swoich dziewczyn, gdyby one nie widziały , każdy facet by poleciał za tą panną .. Z instynktem nie da się walczyć. Ona jest dla faceta zarówno wulgarna jak i seksowna - tak pół na pół .. Ale uwierzcie mi , mało , który by się takiej oparł , nawet jak udaje , że ona jest wulgarna , to instynkt podpowiada mu coś innego .

Gość gość
Brak klasy? ;) To żeby mieć klasę trzeba chodzić w habicie? Jestem wysportowana i nie wstydzę się swojego ciała... Leginsy to brak gustu? No fakt. Dla celulitu i grubej doopy się nie nadają.

Gość gość
No chyba, że tak, że tu chodzi o ilość, a nie o jakość. Tylko w takiej sytuacji określenie "doopodajka" chyba przestaje być przesadzone.

Gość gość
gość dziś A może gustowna pani pokaże nam swoje stroje :D ? Czy boisz się oceny? Bezguścia już tak mają :D

Gość gość
Instynkt mu podpowiada - idż za nią , bo jest młoda , płodna , chętna , zdrowa i gotowa. Tutaj nie ma wielkiej filozofii . Każdy facet leci na takie panny i wszyscy to wiemy .. Czy to nie jest zbyt wulgarne ? Na pewno jest Ale bez wulgaryzmu nie ma seksapilu , trudno te dwie rzeczy pogodzić

Gość gość
gość dziś Brak klasy? oczko.gif To żeby mieć klasę trzeba chodzić w habicie? Jestem wysportowana i nie wstydzę się swojego ciała... Leginsy to brak gustu? No fakt. Dla celulitu i grubej doopy się nie nadają. x Jeśli jedyne co widziałaś w tym filmie to "legginsy" to nie chce mi się już z Tobą gadać. A kręcenie prawie gołym tyłkiem to rzeczywiście może być szczyt Twoich możliwości :)

Gość gość
Najlepiej w wakacje dusić się w koszulce i dżinsach a później pytać na forum jak walczyć z potówkami. Krótkie spodenki pewnie też są dla was zbyt wulgarne ;)

Gość gość
nie mam nic do obcisłych ubrań...też lubię...ale białe legginsy i różowa kurtka to ubranko dla lalki, nie dorosłej koboty na krótkich nogach.

Gość gość
Ale bez wulgaryzmu nie ma seksapilu , trudno te dwie rzeczy pogodzić x A moim zdaniem pomiędzy wulgarnością a seksapilem jest granica (może cienka), której przekroczenie powoduje, że coś staje się kompletnie aseksualne. Sorry, ale wygląd typowej "k***y" seksowny dla mnie nie jest.

Gość gość
gość dziś nie mam nic do obcisłych ubrań...też lubię...ale białe legginsy i różowa kurtka to ubranko dla lalki, nie dorosłej koboty na krótkich nogach. x Otóż to, ale niektóre "damy" jak widać tego niuansu nie zauważają :)

Gość gość
której przekroczenie powoduje, że coś staje się kompletnie aseksualne aseksualne staje się dla osoby postronnej niewtajemniczonej.. Między dwojgiem ludzi , którzy mają do siebie zaufanie , ta granica jest w innym miejscu niż u mohera , któremu wszystko przeszkadza .

Gość gość
Ja ubieram się dość podobnie a "doopodajką nie jestem oczko.gif Zazdrosne baby już tu będą psioczyć o szacunku do swojego ciała... Szkoda, że w bikini nago się nie czujecie." xxx Nigdzie nie napisałam, że ta panienka jest dupodajką, tylko że tak wygląda. Naprawdę dobrze czujesz się z tym, że przeciętny facet nie widzi w tobie nic innego, tylko ten prawie goły tyłek? Gratuluję. Nie mam czego ci zazdrościć, dziewucho bez klasy i szkoły, ja nie muszę podnosić sobie samooceny w tak żałosny sposób. A w bikini nie chodzę, mało wygodne do pływania.

Gość gość
``której przekroczenie powoduje, że coś staje się kompletnie aseksualne`` Dla tego faceta , który ją kameruje , ona jest znacznie mniej wulgarna niż dla starej 70 letniej babci .. Każdy ma inny próg tolerancji .. Ludzie starzy ,, otyli tolerują mniej i są bardziej sztywni, bo wydaje im się , że skoro one jako babcia nie jest pociągająca dla nikogo , to to samo powinno dotyczyć 18 latki

Gość gość
gość dziś której przekroczenie powoduje, że coś staje się kompletnie aseksualne aseksualne staje się dla osoby postronnej niewtajemniczonej.. Między dwojgiem ludzi , którzy mają do siebie zaufanie , ta granica jest w innym miejscu niż u mohera , któremu wszystko przeszkadza . x wtajemniczonej w co? Pytanie w topiku zrozumiałam tak: "czy chodzisz tak ubrana" a nie "czy ubrałabyś się tak dla swojego faceta, gdyby okazało się, że go to kręci i byłby to jakiś element gry erotycznej".

Gość gość
Do takich strojów mają prawa gwiazdy jak Lady Gaga , czy Rihanna bo dla gwiazd jest większy próg tolerancji , ale czy zwykła dziewczyna to nie wiem czy dobrze by w tym stroju wyglądała

Gość gość
wyglądać może tak samo jak lady gaga - tak samo brzydko. To nie jest kwestia tolerancji, przecież toleruję wygląd każdego.

Gość gość
tak , lady gaga i rihanna latają z gołym tyłkiem na swoich koncertach