Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Święcąca się twarz i odpowiedni fluid POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Odkąd pamiętam, zawsze miałam trądzik i bardzo bladą cerę oraz do tego strasznie mocno podrązone oczy. Żeby ukryć te swoje niedoskonałości maluję się i tutaj następuje mój problem, strasznie cięzko jest mi dobrać odpowiedni, fluid, puder itp. Głównie chodzi mi o to żeby fluid był na prawdę matujący i krył doskonale niedoskonałości. Kupowałam od tych najtańszych po te naprawdę droższe fluidy, pudry itp i żadne tak na prawdę mi nie pomagały na dłużej Znacie może jakiś kosmetyk który na prawdę matuje dobrze i ukrywa nie dosnałości? Bo ja juz nie wiem co mam zrobić, prosze polećcie coś mi.. oczywiscie w miedzy czasie uzywam tez odpowienich kosmetykow ktore usuwaja nadmiar sebum z twarzy ale i tak bez skutku

Gość gośćula
kupiłam synowi na trądzik płyn afronis w aptece,bardzo polecam bo juz po kilku dniach tradzik niemal całkowicie zniknął. Co do fluidu nie powiem bo nie używam,natomiast jak wyleczysz pryszcze to sądzę ze wystarczy korektor pod oczy i sypki puder. Aha ten płyn taniocha 11 z hakiem

Gość gość
up

mi nic nie daja te drogie kiedys kupilam w interneci za jakies 6zl i bardzo dobry do dzis go kupuje

Gość gość
To jak on sie nazywa?

Gość gość
u mnie sprawdza się podkład pierre rene do tego puder transparentny, cera matowa i doskonale ujednolicona przy czym nie zatyka porów latem czasem wspomagam się bibułkami matującymi (mam blizny po trądziku i przebarwienia do tego mieszaną cerę i wypróbowałam mnóstwo podkładów)

Gość gość
przez tydzień smaruj na noc twarz olejkiem rycynowym, potem zrób tydzień przerwy i znów smaruj tydzień. Rano dokładnie umyj twarz. Olej rycynowy spowoduje, że sebum będzie mniej, może być chwilowe pogorszenie trądziku ale później będzie mniej krostek