Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodziny w sali zabaw mam pytanie

Polecane posty

Gość gość

wasze dziecko zaproszone na urodziny w sali zabaw. zawozicie je i odbieracie po imprezie. Czy zostajecie?

Gość gość
To zależy jak to organizują rodzice, chodzę z synkiem na salę zabaw 2-3 razy w tygodniu, prawie zawsze ktoś ma tam urodzinki i częściej z dziećmi jest kilkoro dorosłych, tylko raz widziałam grupę dzieci z jedną parą dorosłych. Zapytaj rodziców.

To zależy od rodziców dziecka który ma urodziny. Zazwyczaj zawoziłam dziecko i po 2 godzinach odbierałam.Ale czasami jest tak że rodzice zapraszają na kawę i ciasto .... i nie zawsze udaje się od tego wymigać :P Więc zostaję.

To zależy, sama wiesz najlepiej jakie jest Twoje dziecko :) zawsze możesz zaproponować że zostaniesz, ale przeważnie rodzice organizują opiekunów tzn umawiają się z innymi mamami, że one zostaną i w razie czego pomogą...no chyba że w sali zabaw są opiekunki zatrudnione, wtedy nawet rodzice solenizanta nie zajmują się dziećmi, a tylko siedzą i ładnie z daleka obserwują.

Gość gość
ja zostawiam a po dwóch, trzech godzinach odbieram.

Gość gość
No a co z trzylatkiem? Też byście zostawili?

Gość gość
Trzylatka? Jeżeli rodzice zapewniają tam jakąś opiekę (ich samych, rodziny, animatorów- jakichkolwiek dorosłych) a sala jest wynajęta dla solenizanta, to jak najbardziej. Ale jeśli te urodziny wyglądałyby tak że rodzice solenizanta płacą tylko za pobyt dzieciaków i wpuszczają maluchy na ogólnie dostępną salę- wtedy bym nie zostawiała, oczywiście, bo za dziecko w tym wieku ktoś musi odpowiadać przecież.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44