Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powrozy ktos ?

Polecane posty

Gość gość
Wybacz wrozko,nie zalapalam ktora wrozba jest moja ,to ze zmeczenia. Pozdrawiam i dziekuje raz jeszcze-autorka

Gość Twoja wrozka dzisiaj
Autorko :)a ktore pytanie bylo twoje ? Wrozylam dla trzech osob i nie wiem ktora jestes ;)

Gość gość
Od Kamili :) wiec moge sie zrewanzowac ??

Kamilko :) daj pieniazek potrzebujacemu ,moze byc komus na ulicy ,kto poprosi i tyle . Wszystkiego dobrego .

Gość StesknionaOna
Twoja wrozka, moge? Bardzo ladnie prosze :) Czy zobacze jeszcze kiedys mezczyzne, ktorego dawno nie widzialam, a za ktorym bardzo tesknie? Czy on o mnie mysli czasami? Ja Baran 1982, on Rak 1980. Z gory bardzo dziekuje.

Gość gość
Brednie opowiadasz. Ja z nim kontaktu nie mam.

do "StesknionaOna" Bedzie krotkie spotkanie ale dla ciebie bolesne i lepiej by bylo o nim zapomniec.On jest w stalym zwiazku i lepiej nie zawracaj sobie nim glowy .Zycze ci wszystkiego dobrego ;)

Gość gość
wróżko, to ja z wczoraj z 22.48 - bardzo Ci dziękuję za wróżbę, jest dla mnie dobra, mam nadzieję, że się spełni :) on faktycznie dużo pracuje, jeszcze dzieli nas spora odległość, mam nadzieję, że się spotkamy w końcu i da się kiedyś z naszej relacji stworzyć związek... martwię się, czy on wogle chce, ale z tego, co wywróżyłaś, związek jest możliwy :)