Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z facetem

Polecane posty

Gość gość

Hej! Spotkałam się kilka razy z facetem. Między nami niesamowicie iskrzy. Dzisiaj jednak otwarcie powiedział, że nie chce być nieuczciwy, a ma dziewczynę. Nie są szczęśliwi, z tego co wiem właśnie przestali razem mieszkać (są z innych miast), ale "chociaż różnie jest, to musisz o niej wiedzieć". Uznaliśmy, że faktycznie coś jest na rzeczy między nami i dobrze, że mi to powiedział, bo ja nie szukam przygody na jedną noc. Czyli... ani kroku dalej. I co? Jak gdyby nigdy nic, pomimo rozmowy, żartowaliśmy, śmialiśmy się, były spojrzenia i uśmiechy. Chemia, chemia, chemia...Nie pozwoliłam mu jednak na bliższe przytulanie, bo "ktoś" jest. Pytanie: o co tak naprawdę chodzi takiemu facetowi? Który mówi, że jest inna, z którą nie jest szczęśliwy??? A jednocześnie nie może oderwać się ode mnie. Napisane chaotycznie, ale takie też są moje myśli.. Poradźcie, proszę.. Brnąć w to?

Gość gość
Ruchac mu sie chce

Gość gość
nie w ********laj się.Raz jest źle a raz dobrze jak to w związku a Ty po co sie mieszasz????Chemia???jaka chemia???Pomyśl co on musi do niej czuć skoro mimo tego że nie jest do końca szczesliwy jest z nią.Nie lubie takich jak Ty...Zeby nie wiem co o niej ci mowil chyba powinno Ci to wystarczyc.

Gość berenka
facet wiele nie jest wart, nie ma sie nad czym zastanawiac, powinien wiedziec czego chce i zdecydowac sie na jedno,a nie bawi sie na dwa fronty, daj spokoj, szkoda sie angazowac w dziadostwo