Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Gość25

Okres, temp, objawy, a test negatywny. Pomocy!

Polecane posty

Gość Gość25

Witam. Mam taki problem od dawna miałam bardzo regularne cykle spóznil sie co najwyżej dzień a teraz już 1,5 tygodnia, byłam u lekarza w 4 dniu spóznienia w sprawie wyników cytologicznych i wyszło że mam silną infekcje pochwy candida sp ale Pani doktor stwierdziła ze spozniajaca sie miesiaczka nie przez to, jajniki tez czyste żadnych torbieli, a na usg ciąży wiadomo gdzies 3 tydzien nie było widac kazała testy robić i przepisala dwie recepty jedna w razie ciązy druga miesiączki na tą grzybice oczywiscie, test wykonałam odrazu jak od niej przyszłam ale negatywny, dzisiaj znów powtórzyłam znów negatywny! A od tygodnia mam mdłosci i bardzo boli mnie w odcinku lędzwiowym no i siusiam co po chwile (do niedawna problem z siusianiem miałam zapalenie pęcherza ale przeszlo pozzniej), odczuwam tez ból w okolicy jajników a temperatura w pochwie termometrem elektrycznym 37 po poludniu dochodzi do 37,6 przez ostatnie 3 dni mierze, pod pachą natomiast jest normalna 35,7 do 36,6. Czy to moze byc ciąza czy moze przez stres az tyle objawow, dodam ze nie chorowalam, nie wyjezdzałam, mam męza i wspólzylismy w dni płodne stosunek przerywany. Jest ieszcze jedna sprawa cwiczyłam przed okresem spodziewanym oczywiscie rprzez 1,5 tygodnia prawie codziennie z ewa ch. Ale bez diety i nic nie schudlam, a ostatnie cwiczenia w drugi dzien spodziewanej miesiaczki były na miesnie brzucha a slyszalam ze takje okres przyspieszaja, pozniej juz nie cwiczylam bo sie balam ze w ciazy jestem. Prosze doradzic pozdrawiam :-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować