Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu On Milczy??

Polecane posty

Gość gość

Hej Mam pytanie a wieć zaczne poznaliśmy sie przypadkiem i jakoś tak wyszło ze zaczeliśmy sie spotykać on pierwszy napisał i zaproponował spotkanie pozniej były kolejne spotkania prawie codzienn coraz czesciej sie spotykaliśmy ale on na poczatku powiedzial ze nie chce zwiazku i nie chce mnie zranić wiec ustalismy że to wszystko( bez zobowiazan ) ale po pewnym czaśie zauwazyłam że zaczeło mu zależec i mi także zabierał mnie do kina restuaracji dobrze było nam razem były wkoncu spacery,pocałunki i sex spotkania były dalej bardzo czesto ale on przestał juz wspominać o Tym że nie chce zwiazku (spałam u niego dość czesto dużo mi o Sobie opowiadał i swoim życiu był troche po przejsciach dodam iż on ma 30 lat a ja 20. Troszczył sie o mnie jak coś zle zrobiłam to krzyczal itd wszystko było fajnie aż nagle po ostatnim spotkania o coś sie poklocilismy ale wszystko było już dobrze a on powiedział że zostanie sam a ja sobie kogoś znajde widziałam że miał łzy w oczach był smutny wieć w niedziele wieczorem napisałam sms do niego z przeprosinami on odpisał na 2 dzień rano i od tamtej pory cisza zero odezwu nie pisze nie dzwoni zawsze to on proponował spotkania wieć ja też milcze nie chce być nachalna:_) O co mu może chodzić czy już nie chce sie spotykać nie mam pojecia mogł by chociaż głupiego sms napisać. On jest odpowiedzialnym facetem (przynajmniej taki sie wydawał być) Co myśliscie o Tym ??

Gość gość
To koniec ,agonia-jak zdobyl sie na takie slowa to juz od dawna chcial odejsc.

Gość guesss
Zastanawiam się zawsze, po co kobiety tracą czas na facetów, którzy im od początku znajomości mają czelność powiedzieć, że nie interesują ich żadne zobowiązania? A potem takie oto kwiatki wychodzą, jak w Twoim przypadku;/

Gość gość
Niestety tak zawsze muśi być ze jedna ze stron sie bardziej zaangazuje nie świadomie ( Z Tym że on powiedział że sam zostanie a ja sobie kogos znajde chodziło o to że ja nie chciałam u niego spać i chciałam jechać do domu a on chciał żebym została dziś na noc u niego i powiedział ze łzami w oczach że on zostanie sam a ja sobie na pewno kogos znajde tak jakbym to ja chciała go zostawić czy coś w takim sensie

Gość gość
Jestem kobieta, a to znaczy ze widze to inaczej niz faceci. Najlepiej gdyby oni sie wypowiedzieli o co moze chodzic. Moim zdaniem? Zaangazowal sie. Nie chcial tego, ale stalo sie. Zaczelo mu na Tobie zalezec i wystraszyl sie tego.. wyatraszyl sie ze jestes mloda i mozesz poznac kogos w swoim wieku, kto Cie zainyeresuje i wedy go zostawisz. Przeszedl swoje i nie chce byc zraniony. Nie chce sie wpakowac w cos czego bedzie zalowal. Moze uznal ze teraz jest dobry moment na ucieczke. Zanim bedzie za pozno... chociaz moim zdaniem mleko juz sie rozlalo. Jest miedzy Wami wiez i tak latwo nie zapomni.. najlepiej zadzwon do Niego. Moze mysli ze Ci nie zalezy. A moze to jemh nie zalezy i nie chce Cie zranic. Najgorsza prawda jest lepsza niz piekne klamstwo. Powiedz mu to i porozmawiajcie. Jesli bedzie chcial. Obie strony musza tego chciec.

Gość gość
To psychol ,ma problem sam ze soba .

Gość gość
No nie powiem ma troche problem ze sobą i dobrze o Tym wiedziałam jest po przejsciach cieżko mu było zaufać ale widzialam ze zaczał to zmieniać pomału czasem miał chwile zwatpienia ale byłam przy nim i mu w Tym pomagałam wszystko było na dobrej drodze aż tu nagle... Nie wiadomo co o Tym myśleć to jest raczej odpowiedzialny facet no ale trudno napisze lub zadzwonie dziś wieczorem zobaczymy co to bedzie :)

Gość gość
Mój też sie wydawał odpowiedzialny, a zostawił mnie bez słowa:-(