Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyprawka dla noworodka

Polecane posty

Gość gość

witam :) zaczynamy 6 miesiac, termin mam na 12 lipca. lekarz potwierdzi synka :) teraz pytanie, kiedy zaczac kompletowac wyprawke? :)

Gość JasnowidzXXL
Jeżeli czujesz się dobrze, to jak najpóźniej. Wtedy nie nakupisz całej masy niepotrzebnych rzeczy, których dzieciak nie użyje ani razu a ty stracisz mnóstwo kasy. A nie ma u was zwyczaju, że przyjaciółki oddają sobie rzeczy po wyrośniętych dzieciach?

Gość gość
pierw urodź

Gość Lusita
ja mam ostatnie trzy miesiące do przeleżenia, mimo, że zagrożenia jako takiego nie ma. I szczerze mówiąc z samej nudy wzięłam się za kompletowanie wyprawki przez internet, zostawiłam sobie tylko na koniec kosmetyki dla dziecka (termin ważności dłuższy).

Gość KwadratoweSerduszko
Lusita i jak tam jakieś ciekawe miejsca?

Gość Lusita
nom kilka takich sobie wybrałam. ale najbardziej mi jeden przypadł do gustu ale to już trochę z nim inaczej było, bo mi koleżanka stamtąd używane przyniosła dla bobo i są świetnie zachowane, bo dobre jakościowo więc też będę stamtąd kupować

Gość KwadratoweSerduszko
to daj namiar bo mi też zależy na jakości i każda opinia się liczy

Gość Lusita
to sklep z piaseczna ale pewnie ciebie też bardziej interesuje sklep internetowy no to to jest adres www.makowapanienka.pl teraz akurat widzę kilka promocji interesujących