Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wakacje dla singla...Warto?

Polecane posty

Gość gość

Mam 26 lat, mam sporo stresów i chce pojechać w ciepłe miejsce SAMA, opłaca się. Był ktoś? Jak to wygląda cenowo. Chodzi o coś oklepanego na razie: Grecja, Kreta np.

Gość gość
jedz na wyjazd dla singli, gdzie ludzie sami przyjezdzaja i sie integruja, poznasz nowych znajomych

Gość gość
W biurze gdy powiem że chce jechać dla singli to automatycznie pojadę z grupą singli czy muszę dopiero o tym wspomnieć że tak chce. Ogólnie w grupie raźniej ale ja chce wypocząć, plaża, spacery, zwiedzanie a nie imprezy do rana czy zaliczanie się nawzajem. Jakie to są ceny?

Gość Dorothy88
no to może zorganizuj sobie wyjazd sama? Znajdź pokój, apartament dla siebie w miejscu, które Cię interesuje i ułóż plan wycieczki. Polecam wszelkiego rodzaju serwisy rezerwacyjne typu bookapart.com, tam zabukujesz noclegi, a reszta zależy tylko od Twojej kreatywności. Po co Ci biura podróży i inne single, skoro to może Cię wyłącznie zmęczyć jeszcze bardziej?

Gość gość
Wypoczynek dla singli to jest raj na ziemi :D, wiem co mówię. Jeśli nie jesteśmy związani to warto przynajmniej raz w życiu pojechać i się dobrze bawić, polecam sprawdzić! wypoczynek dla singli