Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on mnie jeszcze pamięta?

Polecane posty

Gość gość

Rozstaliśmy sie prawie dwa lata temu, dodam że to on zerwał, tak się czasami zastanawiam, czy on mnie jeszcze pamięta?

Gość gość
u mnie jest ponad 5 lat i świetnie mnie pamięta :D!

Gość gość
do ex sie nie wraca ,szczegolnie facetów ,bo sa żli !

Gość gość
Być może cię pamięta nadal.

Gość gość
po tylu latach to nie byłby powrót,a zupełnie nowa historia nie jesteśmy już tymi osobami,to po pierwsze,i jestesmy mądrzejsi o to co przeżyliśmy,osobno

Gość gość
A długo byliście razem? Ja myslę, że pamięta. Do mnie "ex" odezwał się po 5 latach, chociaż "związek" trwał może ze 3 tygodnie kiedy byliśmy nastolatkami. Myślę, że przy dłuższych i poważniejszych związkach zawsze coś w sercu zostaje.

Gość gość
nie chcę na ten temat pisać,źle się czuję,zmykam zaraz do łóżka, jedno jest pewne,powinien mnie zapamiętać,już na zawsze,bo żadna kobieta tak go nie kochała do tej pory,oprócz mamy oczywiście

Gość gość
DT Forum Strona główna Felietony Zdrowie i uroda Seks i związki Styl życia Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweDobrej nocy Ci życzę Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Dobrej nocy Ci życzę nie daj mi odejść dziś ... niezmiennie usta.gif gość dziś komu? gość dziś od kogo do kogo? gość dziś Jak zwykle każdy myśli że do niego gość dziś to k***a mać napisz komu ,a nie jak zwykle gość dziś do mnie nie,bo nigdy mi dobrej nocy nie życzył a jakby napisał to przez "rz"jezyk.gif gość dziś już idziesz spać? czy może wychodzisz? gość dziś jeszcze nie idę spać usmiech.gif gość dziś więc mnie wyganiasz? Inne tematy z tej kategorii wszystko przez przyjaciółkę Po co slub?? nie daj mi odejść dziś Wiem że jest wcześnie i że jest sobota ale... jestem taka zmęczona a poza tym gdy zasnę to nie będę za Tobą tęsknić usta.gif ... do momentu kiedy się obudzę... w środku nocy lub nad ranem... a poza tym nawet gdy śpię tęsknię za Tobą...

Gość gość
To zależy, ale wydaje mi sie że jakaś pamieć zawsze zostaje.

Gość BangaBanga
Czasem pamiętają i nawet o nas myślą, coś robiąc związanego z nami. Mój przyjaciel robił coś kilka miesięcy. Ale co z tego pamiętania, skoro odzywać się nie zamierza? Jeśli Tobie wystarczy tylko to, że pamięta, to odpowiedź brzmi "pewnie tak". Jeśli chodzi Ci o to, czy pamięta, czyli mu zależy i wróci, to jednej odpowiedzi na to nie ma. Zależy od tego, co Was łączyło, przez co się rozpadło, od siły uczuć i od dumy mężczyzny. Tak, dumy.

Gość gość
Zerwał ze mną nie podając żadnej przyczyny, poprostu z dnia na dzień przestał się odzywać, odbierać telefon, odpisywać na smsy, a wiec raczej mu nie zależało, ale bardzo źle sie zachował, tak się nie zacowuje dojrzały 39 letni facet:-(

Gość gość
I tobie zależy na takim facecie????

Gość pomaranczlala
Z tego miejsca chciałabym zwrócić uwagę na to, że kobietom również zdarza się odczuwać dumę. :)

Gość gość
Tak masz rację, ale w tym przypadku to duma raczej stoi po jego stronie.

Gość gość
Olej go.

Gość BangaBanga
"pomaranczlala 2015.03.15 Z tego miejsca chciałabym zwrócić uwagę na to, że kobietom również zdarza się odczuwać dumę". Pewnie. Ale ta męska duma to coś zupełnie innego. To taka upartość nawet w głupich sprawach na siłę.

Gość gość
daj se siana. pamięta czy nie i tak z tego kokosów nie masz, no i nie jest z tobą, więc masz pozamiatane. wyrwij kogoś nowego i nie karm się złudzeniami bo szkoda życia :P