Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zdajecie sobie sprawę, że średnia długość penisa to 14 cm?

Polecane posty

Gość gość

Tak jest w Polsce i chyba w ogóle w Europie. Dlatego nie rozumiem skąd te ciągłe dyskusje o tym, że mój facet ma za małego itp. Prawda jest taka, że facetów z penisem powyżej 18 cm jest może z 1%, tak więc możecie całe życie szukać i nie znajdziecie :)

Gość gość
Dla mnie wystarczająco :)

Gość gość
Biorę to 14cm a nawet o 1cm mniej może być;)

Gość gość
Aa tam jak facet fajny to może mieć to 14 cm :]

Gość gość
Dobra...to bierz mnie, a w nagrodę dostaniesz 2 cm wiecej, czyli 16 cm ;)

Gość gość
To nie ma że biorę te 14 cm, bo większość facetów tyle właśnie ma, czyli cudów nie oczekujcie :)

Gość gość
Te cuda to Wasz wymysł :)

Gość gość
Że niby sobie dodajemy? Mam 16 cm i nie muszę sobie dodawac, bo po co?:)

Gość gość
Są faceci, którzy preferują tylko bardzo duże piersi tak samo i są kobiety,które mają wymogi odnośnie rozmiaru penisa. Wam wolno a nam nie?

Gość gość
No to sobie miejcie te wymogi, tylko że jak napisałem, musicie mieć spore szczęście żeby trafić na naprawdę dużego. Prędzej 'szóstkę' w totka trafisz, niż znajdziesz faceta z 20-centymetrową fujarką :)

Gość gość
Ja akurat nie mam takich oczekiwań. Po prostu ciekawi mnie czemu wy możecie wymagać czego tylko chcecie jeśli chodzi o fizyczność a kobietom to już nic nie można ;]

Gość gość
No wiesz, nam jest łatwiej, bo po pierwsze - zdecydowanie więcej jest kobiet z dużymi piersiami niż facetów z wielkimi ptakami. Po drugie - piersi możemy bardzo łatwo ocenić, nie musicie się nawet rozbierać :) A spróbujcie ocenić wielkość penisa. Nie wystarczy popatrzeć na krocze, trzeba widzieć w pełnej gotowości :)

Gość gość
Coś w tym jest. Spałam w życiu z 9 facetami i tylko jeden z nich miał naprawdę dużego, coś ok 20cm na pewno. Pozostali to właśnie tacy średniacy, nie więcej niż 15cm. Oczywiście nie jest to żaden zarzut, dla mnie taka długość w zupełności wystarczy. Gorzej z grubością, bo jak jest cienki, to takiego po prostu słabo czuję.

Gość gość
Ja mam cienkiego niestety

Gość gość
Czytalem ze srednia w PL to 16. ja mam 18

Gość gość
Nie ma się co dołować to,że trochę mniejszy nie oznacza,że facet jest kiepski w łóżku.

Gość gość 15 13
Ja mam 15 dlugosci I ok 12.5-13 grubosci - to normalny jest?

Gość gość
Mam takiego samego jak Ty. I jest OK. Uwazam ze to normalny, przecietny rozmiar. Nie za maly i nie za duzy. Rozmiar uniwersalny. Pasuje do kazdej dziurki hehe

Gość gość
Ja nie mam po ręką nawet tych 14 wiec nie będę marzyc o 15cm

Gość gość
Jeśli znajdzie się chętny właściciel tych 14cm to chętnie potrzymam:)

Gość poranny wzwod
Ja mam 12,5 cm, czyli średnia może być całkiem realna. Wcale mi to nie przeszkadza, że jestem poniżej średniej. Jaki mam, taki pcham :-)

Gość Kútas wielgas 22 i pół
Pocieszajcie się, przegrańcy z małymi korniszonkami :classic_cool:

Gość gość
Do pięt im nie dorastasz głąbie. Mozesz miec nawet 35 cm w wzwodzie. Rozumu ci nie przybedzie haha Zalosny typek.

Gość gość
Wystarczy poszukać ankiety "Mój penis ma we wzwodzie... [wyniki ankiety]" i wszystko stanie sie jasne :))))

Gość gość
średnia pewnie jet 15 ale tylko dzieki takim okazom jak ja. Mam 10,5cm. Tak więc na pewno są tacy co mają się czym pochwalić i ich dziewczyny są szczęśliwe bo mają ponad 20cm.

Gość gość
a ile to jest w calach?

Gość gość
bez taktyki to moze miec i 25cm. osobiscie znam pana z 13cm co taki balagan robi miedzy nogami,ze leci po nogach :):):) osobiscie wole wieksze ale pewnie tylko i wylacznie z tego wzgledu,ze mezczyzni z mniejszymi sa mniej pewni siebie i wola byc bierni(?) takze panowie nie plakac tylko doszlifowac taktyke!!

Gość A QQ i co teraz
14 cm? 13,12 cm to jest średnia prawdziwa. Nigdy nie miałem problemów z długością fiuta. Czasem jakaś kobieta, szczególnie po drinku, gdy schodziło na jej preferencje, coś wspominała o 18 - 20 cm. Jedną z nich pamiętam szczególnie, bo twierdziła, że ją facet musi mieć "czym przelecieć". I się przelatywało. Reklamacji nie było nigdy. Zawsze jakieś miłe uwagi. A najbardziej rozwaliło mnie to, gdy okazało się, iż byłem przez jedną ze swoich partnerek reklamowany jako posiadający niezły sprzęt . Cały problem tkwi w tym, że mam fiuta "ledwie" 14 cm. No, ale jak znam życie, to w oczach wielu pań było te 18 cm, hahahaha. A tu ku pokrzepieniu serc "małofiutowcom", którzy stanowią większość: Gazeta wyborcza art. z 4.03.2015 http://wyborcza.pl/1,75248,17518770,Oto_PRAWDZIWA_dlugosc_penisow__Bedziecie_zdziwione.html Życzę dużo zdrowia, psychicznego, ma się rozumieć."

Gość gość
Biene karly.srednia barany w europie jest 17cm.w krajach latyno nawet do 20. A te wasze mizerne 14 to maja azjaci.dane 17 cm pochodza od starowicza.wy swoje chyba w bravo girl znalezli Scie.