Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Anja Rubik wśród szaraków

Polecane posty

Gość gość

Tak sobie pomyślałam jak wyglądałaby normalna kobieta z wymiarami Anji. Przy 180 cm wzrostu i 50kg wagi jej BMI to 15.43 co oznacza wygłodzenie. Normalna kobieta przy 165 (przeciętna) musiałaby ważyć 42kg! Czy takie coś jest w ogóle możliwe?

Gość gość
tak jest nmozliwe. nie widzialas nigdy chudych osob w realu?? moja kolezanka ma 170 i wazy jakies 43 kg. jest niesamowicie chuda a mimo to oprocz normalnych obiadow KAZDEGO dnia zjada cala czekolade, paczke czipsow i zapija 2 l cola... nie,nie ma bulimi tylko fantastyczna przemiane materii.

Gość gość
ona jest okropna wyglada jak szkielet

Gość gość
wiadomo takie osoby z taką przemiana materii to rzadkość ... normalna osoba wpadłaby w anoreksje chcąc wyglądać jak ona

Gość prawictwo pospolite 137
jest nieatrakcyjna , ale niżej od jej figury oceniam jej twarz.. Figury wcałe az tak złej nie ma , chociaż według mnie powinna przytyć 5 kg ale jej twarz to tragedia twarz 5/10 figure oceniam na 7/10 .Byłoby 8/10 jakby przytyła kilka kilogramów http://www.stylistka.pl/img/artykul/164/anja-rubik_1484_11.jpg

Gość gość
najpiękniejszą Polką jest Pani Anna Grodzka. kim wy się zajmujecie jakąś brzydką rubik?

Gość gość
myślę, że Ania może mieć jednak anoreksję

Gość prawictwo pospolite 137
rubik przy 180 cm wzrostu powinna ważyc dokładnie 56 kg rzeczywisćie jest za chuda . Ma 5 kg za mało