Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o programie mali giganci?

Polecane posty

Gość gość

ogladaliscie?

widziałam ten program "przelotem" przez ok.5min i uważam,że to jeden z najbardziej pomyłkowych programów w tv polskiej;/ główny powód? robienie dzieciom wody z mózgu

Gość niezly gosc
Ten program to koszmar :-o dzieci burzulow

Moim zdaniem jest to już lekkie przegięcie, w życiu, nawet jakby mi zapłacili, nie chciałabym brać w takim programie udziału. No, ale show musi być, żałosne dosłownie...

Gość gość
masakra

Gość gość
Dno i 3 metry mulu

Gość gość
zamiast w sobotni wieczór cos fajnego dac , to oni rozwydrzone dzieciaki pokazuja. juz bym wolala You Can Dance zeby lecialo . żenada TVN spada na łapy. te przemądrzale dzieciska.Takie jest moje zdanie. W sobotni wieczór jednak musze spedzac z inna stacja TV.

Gość gość
Dziecko aspergerem, które umie mnożyć w pamięci...

Gość gość
Biedne dzieci tyle stresu prsechodza i te rozczarowania. Uraz do końca zycia.

Gość gość
masakra!!! kto to wymyślił? kto to ogląda? nie wiem.

Gość gość
Fajny program z przymrużeniem oka i już nie oburzajcie się tak. Dzieci tańczą śpiewają i zdobywają punkty dla drużyny. Niech jest coś o dzieciach i dla dzieci w tej telewizji, bo za chwilę to będą tylko dokudramy i wiadomości :o

Gość gość
ju ken dens to jest dopiero badziew. mali giganci przynajmniej są śmieszni i wyluzować się można, a tam Jurorzy pełna spina, nadąsana Rusinowa bogaczka bez wiedzy o tańcu ani o prawdziwym życiu prawi frazesy, a z tańcem nie ma nic wspólnego. Do tego co uczestnik to jakaś płaczliwa historia w stylu. Tata pił i nas bił, Mamę zjadł krokodyl, siostra zaćpała się apapem i majerankiem, a ja wpadłem pod kosiarkę ale się nie poddałem bla bla bla bla :o Tańca 2 minuty, a promowanie tej bambusiary kazadi i jurorów 2 godziny :o żal!

Gość gość
gosc 13 50 bomba ale się uśmiałam :):)

Gość gość
hahahahahahahaha ja też :D apap z majerankiem wymiata!

Gość gość
sorry ale w sobote o tej porze mam ciekawsze rzeczy to roboty niz śleczenie przed tv, przeważnie nie ma nas w chacie

Gość gość
Bachory ochydne brzydkie jak noc

Gość gość
A gdzie Nasi POLSCY psychologowie? PRZERASTA was ............?

Gość Jakie to żenujące
Kiedyś jeden, jedyny raz oglądałam ten program.Jak dla mnie to ŻENADA! Rozwydżone bachory bez wychowania.Nie zgodziła bym się żeby moje dzieci brały udział w tym programie.Nie oglądam tego w ogóle.Przełączam na inny program.

Gość gość
świetny program!

Gość gość
program straszny ogladalam ze 2 odcinki pierwszej seri i dalej nie dalam rady , do drugiego sezonu nawet nie podchodze dzieci ktore tam wystepuja to nie dzieci tylko obrzydliwe niewychowane bezczelne rozwydrzone glupio-madre bachochy ogladac sie nie da , jurorzy tez do kitu myslalam ze ten badziew skonczy sie na pierwszym sezonie

Gość gość
Ktos jeszcze w ogóle ogląda tv? Ja od 6 lat tego nie tykam.

Gość gość
Zgadzam się, że ten program to żenada. Jak dziecko może się tak zachowywać do obcych. Pyskuja i są wyrozumiale. Z drugiej strony to nie ich wina, tylko rodzicow. Jestem ciekawa , czy dzieci tego chcą, czy też może ich rodziców - ich niespełnione marzenia. Dzieci nie są winne swojego zachowania, bo to rodzic pokazuje kulturę do obcych ludzi. Szkoda tych dzieci.

Gość gość
Program zabawny jednak ja uważam że nie powinno się dopuszczać takich maluchów do udziału w tv show. To za duży stres dla nich. Dorosły by się nie odnalazł w takim programie a co dopiero taki maluch. Dzieciaczki są fajne jednak ich rodzice to chyba jakieś osly które swoje niespełnione ambicje przenoszą na maleństwa. Powinien być zakaz że do 15 czy 16 lat jest zakaz.

Gość gość
Bieniuk jest przystojny.

Gość gość
masakra, takie programy z dzieciakami w roli głownej oglądają pewnie rodzice tych dzieci, babcie i ciocie:D

Gość gość
miałam na myśli ze TYLKO rodzice tych dzieci, babcie i ciocie

Gość gość
Ja nie mam nic do tego programu, maluchy są smieszne, wieksze dzieci sa takie sobie. Nie powinni tylko mieszac polityki w taki program dla dzieci, Wojewodzki ma czasem glupie podteksty o seksie co tez nie powinno miec miejsca ale na szczescie dzieciaki nic nie kumaja.