Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

17 dzień diety i zero efektów

Polecane posty

Gość gość

:( już nie mam siły i mam dosyć chodzenia po lekarzach , do tego 1 raz w tyg trening obwodowy i 3 razy w tyg, kardio, 1 raz w tyg joga i nic nie idzie w dół nie mam już siły, dieta układana przez dietetyka, w poniedziałek kolonoskopia -hemoroidy i przewlekła biegunka może w tedy coś się wyjaśni, nie daje już rady bardzo chce schudnąć ale waga stoi w miejscu,

Gość gość
pewnie za dużo żresz

Gość gość
oj sory miałam się wpisać na forum diety

Gość gość
Nie szkodzi. Musi cos byc na rzeczy. Znajoma tez tak narzekala, a potem przyznała szczerze, ze kompulsywnie się objadała. Autorko, czytaj sklady i wartosci wszystkich produktów, które kupujesz. Ja od lat zwracam na to uwagę, bo np. takie normalna platki sniadaniowe mają bardzo duzo węglowodanów. Najpierw sprawdzaj ilosc węglowodanów, potem kalorie. Pewnie się glodzisz, dlatego waga stoi, bo organizm nie chce oddac zapasów. Od kilku lat jem jak wrzodowcy, 5x dziennie, małe porcje, chude mięso, warzywa gotowane, biale pieczywo, bo lekkie, nie zalegają ziarna w jelitach!, opiekane w tosterze, max2 kromki dziennie. Nie jem ciast mącznych, pizzy, makaronu, zapiekanek. Duzo jajek, bialy tlusty ser, trochę masla, lyzka smietany do sosu. Unikam slodyczy, czasem kawaleczek chalwy, kosteczkę czekolady, (tez zamula jelita), lody Manhattan miętowo- cytrynowe, mają mało węglowodanów. Pilnuję 50 g węglowodanów dziennie. Acha, mam problemy z tarczycą, ale jestem dosc szczupla, 62/170. Nie odchudzam się, wazę tak od lat.

Gość Eurydykax
A zaczęłaś od detoksu (oczyszczanie organizmu z toksyn)? To ma często kluczowe znaczenie w odchudzaniu. Może dlatego coraz więcej ofert pojawia się na rynku odnośnie takich turnusów oczyszczających organizm z toksyn po zimie. Słyszałam, że są bardzo ciekawie zorganizowane i nie aż takie drogie. Moje znajome opowiadały mi o tych nad Zalewem Zegrzyńskim pod Warszawą- http://wczasyoczyszczajace.pl

Gość gość
piotrek nie pomoże ci rzadna diaeta idz do psychiatry! wez leki i przedstań przesladować sasiadkę!

Gość gość
Jeśli nie masz motywacji do ćwiczeń, lubisz podjadać między posiłkami i nie możesz sobie odmówić słodyczy, to nie wytrzymasz długo na diecie. Zastanów się może nad wczasami odchudzającymi http://villacarpatia.com/terminy-turnusow/