Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niederschlesier

W tym roku kończę 30 lat i brzydzą mnie 30letnie kobiety

Polecane posty

Gość gość
A ja mam 30 lat i wole starszych facetow powyzej 35 bo tacy jak ty autorze to glupie szczeniaki nie majacy nic do zaoferowania. Ty akurat potwierdziles ta regule:D Nieopierzony imbecylu :D

Gość gość
A ty autorze rozumiem ze pachniesz mleczkiem oczywiscie mamusi :)))

Gość gość
no on swoj zapach bedzie maskowal alkocholem przeciez :D

Gość gość
"Niederschlesier dziś Jesteście nawiedzone, bo słyszeliście słowa prawdy: Stoicie nad grobem, a wasz zapach przypomina zapach trupa. Wasza skóra powoli zaczyna przypominać skórę kartofla..." Czyli napisałeś o sobie samym, bo z autopsji wiesz, jak to wygląda. Żadna normalna, inteligentna kobieta nie pozwoli się tknąć takiemu pustemu narcyzowi jak Ty, nieważne ile będzie miał lat. Ja jestem już sporo po 30-tce, a zarówno kobiety, jak i mężczyźni dziwią się, jak im powiem, ile mam lat, bo wciąż słyszę od nich, że to niemożliwe, że byli przekonani, że mam najwyżej 22-24 lata. Niektórzy z nich chcieli się ze mną umówić. Ale ja się zdrowo odżywiam i o siebie dbam. A Ty pewnie nie i tylko Ci się wydaje, że jesteś taki wspaniały. Bo naokrągło widzę takich mężczyzn po 30-tce, którym się wydaje, że dobrze wyglądają, kiedy są zapuszczeni, którym się wydaje, że są bezwonni, kiedy jest przeciwnie, którzy myślą, że mogą się napakować mnóstwo śmieciowego jedzenia i dobrze wyglądać.

Gość gość
ze mna chcieli sie umawiac duzo mlodsi.

Gość gość
drogie panie, przecież od razu widać, że facet próbuje uskutecznić prowo... a wy to łykacie jak młode pelikany:)

Gość atrakcyjna 22 latka
takiego starego 30 letniego pedofila bym kijem przez szmate nie dotknela.jak 30 latka nie pasuje to wal konia ogladajac bravo girl, bo zadna z moich kolezanek by nawet na ciebie nie nasikala.wolimy rowiesnikow

Gość gość
Autorze, przeciez ty nie miałeś żadnej kobiety, nawet 50-tki, a co dopiero 30-stki :P hahaha stąd ta frustracja, siebie możesz oszukiwać, ale nas nie oszukasz... a dwudziestka na ciebie nie spojrzy, chyba, że wyrachowana, ale musisz mieć również najnowsze auto i wypchany portfel hhahaha

Gość gość
no to masz odpowiedz od wymarzonej 20 paro latki juz wszystko jasne? a my jak najbardziej czytamy ze zrozumieniem nie zauwazylam tu zadnej odpowiedzi nie na temat .

Gość gość
teraz to już mi jest smutno ze względu na autora:( przecież to go dobije 30 śmierci 20go nie chce ,zwiędnie jak nic ,ej autor weź pogadaj normalnie jeszcze ktoś Cie poderwie

Gość gość
Ej ty Nieder...cos tam, chcesz sie konserwować alkoholem- powodzenia, będziesz miał za parę lat zamiast skóry papier ścierny i wory pod oczami :D :D :D

Gość gość
oj z takim charakterem to on normalnie niepogada niema co go zalowac niezasługuje

Gość gość
a może on wcale nie jest taki straszny ?tylko nie ma co robić w nocy i tak sobie popisuje

Gość gość
takie rzeczy sobie popisuje jasne.. taki jest zapewne

Gość gość
Autor trochę przesadza, ale dla mnie też 30 była granicą od dziecka. Dzisiaj mam 30 i też tak uważam. To nie jest tak, że od razu skóra robi się dinozaura itd., tylko człowiek opuszcza już młodość, te pierwszą, najświeższą, lata się skracają ... Taki 16 latek za 20 lat będzie jeszcze młody (względnie), ale 30 latek za 20 lat będzie po 50 i będzie robił bilans życiowy. Może to jest jakieś zboczenie, ale mnie nie podoba się 30 i czuję, że ten wiek już rozmija się z psychiką, co do ciała to nie powiem, bo zawsze miałam kiepskie. Nie wierzę, też w 50, 40 wyglądające na 25 lat. Człowiek może wyglądać dobrze, zadbanie, itp., ale w wieku dojrzałym nie da się udawać młodości, bo jej świeżości nie da się przywrócić.

Gość gość
A w internecie to już norma, jak zauważyłam, wygląd 10 lat młodszy niż metryka, nieustające powodzenie u młodszej płci przeciwnej i udawanie 18 w wyborach życiowych podczas gdy się ma ze 20 lat więcej.

atrakcyjna 22 latka - Ja mam na oku naprawdę atrakcyjną 23 latkę, która dawała mi sygnały niewerbalne (teraz pracuje w hotelu). A ty i twoje koleżanki pewnie jesteście lampucerami najniższej rasy...

Gość gość
Pracujesz w hotelu ?jako sprzatacz kibli chyba :D

22:47 - Bingo. O tym piszę, że po 30-tce człowiek traci naturalną świeżość. A ktoś taki, jak ja, wrażliwy na kwestie higieniczne, bierze to sobie do serca. Sam czuję, że już pora umierać i z perspektywy faceta śmieszy mnie, kiedy lampucery sobie wmawiają, że przeżywają drugą młodość... Buahahaha:D W przedziale wiekowym pomiędzy 32, a 36 latami to Chrystus został ukrzyżowany i niech to będzie argument koronny w tej dyskusji...

Gość gość
O a ja mam juz40 i serce mi peka z tego powodu.mam 2 domy i w d***e twoje zdanie.ha.

Gość gość
no dawala,dawala troche cie poobraca i dowidzenia. a one lampucery bo wola rowiesnikow to kim ty jestes .. hipokrytą. no ale dobra zyj sobie w swojej ułudzie rzeczywistosc i tak niedlugo cie dopadnie wiec wiesz niechce mi sie nawet juz wiecej pisac bo i tak wiesz ze jest jak mówie dlatego coraz bardziej tracisz panowanie i sie wpieniasz, nudza mnie te twoje ostatnie poddrygi wiec nara i niech ci ziemia lekka będzie

Gość gość
Sprzataczu kibli i katoliku moze zdechnij juz lampucero meska :D

Gość gość
"gość dziś Autor trochę przesadza, ale dla mnie też 30 była granicą od dziecka. Dzisiaj mam 30 i też tak uważam". Nie dojrzałaś widać jeszcze empcjonalnie mimo swoich 30 lat, skoro nadal masz myślenie jak wtedy, gdy byłaś dzieckiem. Pscyhika mówisz? Teraz właśnie najlepiej się wie, jacy jesteśmy, czego potrzebujemy, co jest nam potrzebne w związkach i co możemy dać drugiej osobie, wiemy co naprawdę jest dla nas w życiu ważne i jakie mamy pasje. To najwspanialszy czas, kiedy osobowość się wykrystalizowała. Ale jeżeli ktoś nadal jest dzieckiem jak Ty, to tego i tak nie zrozumie. Dorośnij, to pogadamy. Może za 20-30 lat się Tobie uda. Bo Niederschlesier nie dorośnie nigdy, ma zaburzenie osobowości.

Gość gośćpola
mnie zawsze pociągało piękne wnętrze piękny umysł ja z kolei pracowałam z modelami samo ciało nie działa na mnie,najbardziej podnieca mnie umysł ,kocham osobowość ,duszę ,nie mięso które zjedzą robaki ,chociaż kochane ciało też potrafię kochać nawet bardziej gdy rozczula mnie widok pierwszych zmarszczek

Gość gość
No ma i to powazne pewnie po godzinach dorabia lizac stare niemieckie fujary :D

Gość gość
23.01 popieram

Gość gość
Ej Nieder cos tam... zakładam sie, ze masz 29- 30 lat, a już widzę objawy kryzysu średniego :D Ej konusie pewnie masz małego, z czym ty startujesz do tych młodych dziewczyn ? :D :D Stulejarzu ty jeden HaHaHa

Gość gość
co zrobisz z tą młodą z hotelu za 10 lat jak zacznie śmierdzieć?nie odpowiedziałeś