Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze hity i kity z Lidla

Polecane posty

Gość gość

wole Lidla od Biedronki, prosze o wpisy

Gość gość
hity batony te podobne do marsa snickersa kinder bueno czekolady soki pizza mrozona ser salami w plastrach frytki mrozone warzywa konserwowe herbata guma do zucia jogurty lody kity plyn do plukania proszek do prania papier toaletowy chipsy parowki szampony zele pod prysznic

Gość gość
jakie 'kity' ? - parówki Piratki, - ser w plastrach, - ręczniki papierowe, - łosoś wędzony, - warzywa.

Gość gość
Acha, dobra już jarzę :D

Gość gość
HITY: Parówki dla dzieci Piratki Papier toaletowy biały i szary Ręcznik kuchenny - 1 mega rolka Proszek do prania Płyn do płukania ale tylko BIAŁY Jogurty, serki, mleko Chusteczki nawilzane dla dzieci Ubranka i buty dla dzieci Czasami ubrania i buty damskie i męskie

Gość gość
O,ktos zgapil temat ode mnie:) ja do lidla rzadko bo mam blizej biedre,ale bylam kilka razy,maja dosc dobre wedliny,dobre slodycze,ponoc chemia dobra ale ja akurat nie kupowalam do kitu pieluchy,raz kupilam nazwy nie pamietam ,byly grube i z ceraty,

Gość gość
u mnei raczej na odwrót: hit: lody (zwlaszcza te noblissima) papier toaletowy (floralys) i chisteczki higieniczne mleko do kawy chleb na zytnim zakwasie bagietki czosnkowe filety z kurczaka mydlo antybakteryjne i przerozne tematyczne produkty jak i deluxe kity: batony (podroby marsow itp, ale to kazda podroba bo zawsze wydaje mi sie za slodka, jak sam tylko cukier) ryz (jakis dziwny w smaku) czipsy przyprawy jogurty herbata kawa pizza mrozona sery wiejskie (zwlaszcza ten ze szczypiorkiem, wyjątkowe obzydlistwo :O )

Gość gość
Hity - "słoiki" dla dzieci dizzy, chusteczki nawilzane, czekolady, maszyna do szycia silver crost, niektore elektronarzedzia, odziez dziecieca, latem seria powa o smaku limonki (a wlasciwie napoju piwopochodnego, ale dobre) Kit- szampon cien, juz lepszy ten finale (czy jakos tak)

Gość gość
Piwa a nie powa, sorki za literówke :P

Gość gość
chipsy w lidlu sa okropne w biedrze milion razy lepsze

Gość gość
absolutnym hitem Lidla, jak dla mnie powalajacym wszelkie inne produkty dostepne w innych takze sklepach, jest likier czekoladowy mietowy - jednakze kitem jest to, ze jak otwarto w naszym kraju te sklepy chyba tylko 2 razy byly te likiery w sprzedazy :O

Gość gość
oo wiem kity proszek omo

Gość gość
hity batoniki typu bounty czekolady ciemne wina!!! mają mnóstwo bardzo dobrej jakości win w bardzo przystępnych cenach - wybór jest naprawdę spory mrożone warzywa i owoce morza czasami można trafić świeżą dobrą rybę - pstrąga albo doradę na przykłąd łosoś wędzony kity: nie kupuję tam pieczywa bo gliniaste - naprawdę kit :D

Gość gość jjnb
Hity: 1. Pistacje w opakowaniach 0,5 kg 2.wafelki, nie pamietam nazwy, takie zwinięte w rulonik oblane do połowy mleczka czekolada 3.tabletki do zmywarki W5 4.croissanty te bez nadzienia - fenomenalnie! Co do kitow to nie wiem, rzadko kupuje w Lidlu a jeśli juz zajeżdżam to właśnie po rogaliki, pistacje i wafelki ;) tabletki kupuje sporadycznie jak juz jestem bo zazwyczaj używam Fairy

Gość gość
hity: szpinak, mix salat, serek wiejski, jogurty/kefiry/maslanka, produkty de lux szczegolnie lody pistacjowe pyyyycha. lody w polewie z migdalami, wina, czasem dobre ceny warzyw i owocow maja, kabanosy, czasem cos fajnego do domu mozna znalezc lub dla dziec****istacje na wage kity: buty dla dzieci, mrozonki, pieczywo kit nad kity, wiekszosc slodyczy, chemia tez slaba

Gość gość
czy te lody pistacjowe sa caly czas w ofercie. na pistacjowe poluje juz jakis czas a nigdzie nie ma :(

Gość gość
bardzo rzadko sa te lody, tylko 2 razy udalo mi sie je kupic. na drugim miejscu chałwowe

Gość gość
kurcze, dzieki

Gość gość
Zdecydowany hit: Produkty do zmywarki: Kostki nabłyszczasz,, sol kupuje przy okazji. Po kostki jeżdżę specjalnie i kupuje tylko tam. Makaron taki jak do rosołu, ryby w puszcze są ok. Losów surowy jest ok. kity: Na pewno jogurty są jak kisiel.

Gość gość
Hity - produkty W5 do mycia, czyszczenia, wc- podróby cilita. Są super, ubrania dla dzieci, mięso, produkty na akcjach.

Gość gość
Hity: Szynka szwardzwaldzka! kaszki gotowe, z lodówki,takie podobne do Smakija, zawsze z lidla wychodzę z kilkoma:) napoje energetyczne o smaku mohito chipsy jabłkowe! twarożki z orzechami lubię produkty sezonowe - z tygodnia amerykańskiego mam migdały w posypce bbq, syrop klonowy i popcorn w czekoladzie! Bardzo fajną mają odzież sportową Podróba nutelli - sporo orzechów, całkiem dobry skład kity: chipsy- biedronkowe o niebo lepsze pieczywo - zjadliwe tylko jak jest ciepłe, w razie potrzeby mozna zjeść, ale po kilku godzinach twarde jak kamień

Gość gość
W Lidlu sa bardzo dobre buty dla dzieci. Bardzo wytrzymale. Polecam.

Gość gość
hity z pieczywa to zdecydowanie croissanty - nigdzie nie sa tak pyszne jak w lidlu!! (no chyba, ze w niemieckich piekraniach ;) ) i wspomniany przez kogos chleb zytni na zakwasie! - jedyny dostepny prawdziwy chleb zytni!

Gość gość
Perfumy, najwierniejsza podroba Chanel, nie odbiegajaca wrecz od orginalu :)

Gość gość
Które perfumy?

Gość gość
Suddenly Madame Glamour, podrobka Coco Mademoiselle. Mam obydwie. Z ciekawosci kupilam w Lidlu i roznicy praktycznie brak. Do tego bardzo dlugo sie utrzymuje.

Gość gość
chleb z lidla jest fatalny. ale za to te crossainty maślane uwielbiam :)

Gość gość
kupuję maszynki do golenia, takie z wymiennym ostrzem (z 20 ostrzy jest w opakowaniu)

Gość gość
gotowe dania mrożone (pierożki ze szpinakiem z marchewką i brokułem)

Gość gość
Słoiczki DIZZY hitem???? Dostałam to dziwactwo ( jakieś deserki) i zastanawiałam się, gdzie to sprzedają.. skład jest tragiczny!!!! Zamiast owoców, jak w innych deserkach, ten ma jakiś przecież z owoców czy coś ( już nie pamiętam), wodę, cukier i konserwanty. Masakra.