Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to molestowanie?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Spotykam się dośc długo z pewnym chłopakiem, doszło już między nami do czegoś jednak czasami nie mam ochoty być dotykana 'tam' i mówie mu ' słuchaj przestan weź rękę' a on się śmieje i się pyta czemu, to mówie' nie mam ochoty' wtedy na sekunde przestaje i znowu zaczyna tak jakby się droczył/ Strasznie mnie to denerwuje powiedziałam mu o tym powiedział, że więcej nie będzie, mieliście kiedyś takie sytuacje? Czy to całe molestowanie seksualne to coś b poważnego? Może powinnam go olać..?

Gość gość
ty k..---rw...----O ,chlopak chce sie zapoznac z kobiecym cialem i pragnie sie popiescic A TY SZ---MA---//TO mu bedziesz teraz zarzucala jakies molestowanie?TAKIE Q--//--/U---///--R--//WY JAK TY TEZ POSADZAJA NIEWINNYCH CHLOPAKOW O G---///==WA---///LT.Jak nie jestes zainteresowana to mu nie zawracaj glowy.

Gość gość
no spoko to sobie poznawal w czasie seksu i wtedy kiedy ja mam tez ochote zeby mnie dotykal, ale są takie momenty kiedy nie chce

Gość gość
ktos mial podobnie?

Gość gość
Zatłukłabym frajera. Nie rozumiem dlaczego z nim jeszcze jesteś? Nie znaczy nie i im szybciej się nauczy, tym lepiej dla ciebie i innych kobiet. Na serio, zerwij z tym śmieciem, bo nie szanuje ciebie i tego co mówisz. Masakra....