Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak udowodnic stalking

Polecane posty

Gość gość

mam problem z pewna pseudo znajoma, wyglada to tak znam ja jeszcze z czasow szkoly sredniej byla to znajomosc z widzenia nigdy nie rozmawialysmy poprostu wspolne dojazdy do szkoly pozniej wzielam slub i przeprowadzilam sie do meza ona ma z tej samej miejscowosci chlopaka- zyja bez slubu maja dzieci my tez mamy podobne rocznikowo wiec tak jakos wyszlo ze sie zgadalismy i od czasu do czasu zamienialismy kilka zdan nic wielkiego po ok 3latach zaczal sie problem i trwa juz przeszko pol roku ona sobie wymyslila, ze moj maz zrobil jej dziecko juz by ta ciaze bylo widac ale nie widac wiec wiadomo ze bzdura, ta historie opowiada po tym jak wyprosilam ja z mojego domu. przyszla raz choc nigdy nie przychodzila i po przesiedzeniu od 16 do 23 nie chciasla wyjsc, malo tego ok 22 poczula sie podobno zmeczona i zaczela sie klasc na naszym lozku- wtedy zaczelam jej tlumaczyc ze juz czas by poszla do domu i tak prawie przez godzine az wyszla przez tydzien byl spokoj i sie zaczelo opowiastki, telefony chyba musiala spisac jak ktores z nas wyszlo do lazienki bo nikt jej nie dawal, na poczatku spokojne co robisz a moge przyjsc na obiad itp, do meza podobne pozniej jak jej mowilismy by dala nam spokoj bo juz nas to nudzilo zaszla zmiana do mnie wysylala smsy z pogrozkami typu obije ci ryj, zniszcze cie suko itp, do meza wyznania milosci, opowiesci jak to gumki kupila i ma ochote na OT niestety nie znam tego skrotu. od nas zero reakcji nie pomoglo pozniej byly najscia w domu, zostalam skopana, opowiesci jak to dzieci wykorzystuje... interwencja na policji, u jej matki, w mops-ie gdyz nalezy spowodowalo ze na ulicy nas nie zaczepia ale non stop przychodza sms caly czas sa telefony choc nik na to nie reaguje. siec nie chce nam zablokowac jej polaczen znamy 4 nr z ktorych wydzwania kaze zglosic na policje a policja ze nic sie nie dzieje zlego i jak koniecznie chcemy to zwrocmy sie do operatora i kolo sie zamyka. co dalej moze ktos pomoze

Gość gość
wesolo nie jest.tak policja NIC NIE ZROBI!przyjada do was jak sie cos "powaznego stanie" nap.jak cie zabije,albo samochodem przejedzie meza na ulicy.Ciezko mi coskolwiek doradzic w takiej sytuacji.Mozesz sie zgosic do jakiegos programu i niech jej zrobia reklame?zaplac jakiemus cyganowi zeby jej "czyms"uszkodzil kolana?jest duzo sposobow/nie moge TU o wszystkich pisac?Postaraj sie wszystko nagrywac i jak masz kamere to filmuj ja.gdyby sie cos stalo to masz dowody.