Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to nie za szybko?

Polecane posty

Gość gość

Czy uważacie, ze po tygodniu bycia razem pieszczoty z dziewczyna sa normalne? Jestesmy swoimi pierwszymi... i mamy teraz troche kaca moralnego, chociaz obojgu nam sie to podobało. Ja je zainicjowałem, ale teraz tego żałuje, ponieważ ona mysli, ze chce sie jej dobrać do majtek. Od dwóch dni o tym rozmawiamy, dzisiaj sie o to nawet posprzeczalismy... Jak jej udowodnić, ze nie zalezy mi tylko na seksie?

Gość gość
A ile macie lat, można wiedzieć? :)

Gość gość
ja 22, ona 19

Gość gość
odpowiedzialny badż za tą Dziewczynę

Gość gość
normalne

Gość gość
normalne w przypadku ogromnej chemii a nie ciekawosci, bo pewnie o to drugie się rozchodzi,moglibyscie zaczekac

Gość gość
Udaje przy tobie cnotliwa, a na imprezie pierwszemu lepszemu by potargala. Nie trać na nią czasu.

Gość gość
Hm, to powiem Ci, że ciężka sprawa. Wiesz, kiedy dziewczyna jest pewna swojego mężczyzny, to nie myśli takimi kategoriami. To normalne, że między dorosłymi ludźmi dochodzi do zbliżeń. Przecież pożądanie to równie istotna strona związku. Powiedz jej po prostu, że Ci się podoba, że chcesz jej sprawiać przyjemność.

Gość gość
Obydwoje się sobie podobamy, jesteśmy oficjalnie razem trochę ponad tydzień, ale ten związek, był poprzedzony długimi rozmowami i poznawaniem się. Powiedziałem jej, że ja niczego nie będę inicjował, żeby nie myślała, że chcę ją przelecieć i zostawić. Jak ona będzie czegoś chciała to niech to zainicjuje. Ogólnie śmieszne jest to, bo jesteśmy obydwoje nieśmiali...

Gość gość
To myślę, że jej reakcja może być spowodowana brakiem pewności siebie. Okazuj jej zainteresowanie i myślę, że jeśli oboje czujecie pożądanie, jesteście odpowiedzialni i nie boicie się swojej seksualności, to powinniście dalej próbować. Jeśli było Wam dobrze, to raczej krzywda się nikomu nie stała, tak? ;p Jeśli już dojdzie do kolejnego zbliżenia, to okazuj jej swoje uczucia. Nie może być tak, że teraz się na to zamkniecie, bo powstanie niezręczna sytuacja. Czasu nie da się cofnąć, chociaż czasem bardzo byśmy tego chcieli. Wspomnę jeszcze, żebyś nie chwalił się kolegom, do czego między Wami dochodzi, bo jeśli ona się o tym dowie, to może jej być przez to przykro.

Gość gość
Jej się bardzo podobało i nawet powiedziała, że możemy to powtórzyć, ale ja już straciłem ochotę, bo nie chcę, żeby myślała, że dążę do seksu. Kolegom na pewno się nie pochwalę, raczej nie jestem z tych co się chwalą.

Gość gość
W takim razie plus dla Ciebie, że nie należysz do grona mężczyzn, którzy głoszą wszem i wobec, co oni to nie zrobili ze swoją kobietą. Nie zrażaj się, bo to najgorsze co możesz zrobić. Czerpcie z tego satysfakcje i nie analizuj tego tak dokładnie. No i musisz dbać o to, żeby partnerka czuła się przy Tobie swobodnie i bezpiecznie. I najważniejsze, pamiętajcie o zabezpieczaniu się. Wiem, że to może wydawać się śmieszne, ale kiedy dojdzie do seksu, to komfort psychiczny jest najważniejszy. Nie możecie się stresować czy spieszyć.

Gość gość
A moze ona wyczula ze srednio Ci sie podobalo (zachwytu raczej nie da sie ukryc ani udawac) i dlatego ma takie jazdy

Gość gość
Dzięki za rady:) Porozmawiam z nią i mam nadzieję, że uda się rozwiązać tę sytuację.

Gość gość
W takim razie życzę powodzenia i cieszcie się sobą! W razie pytań, chętnie służę pomocą. mikotokuso@gmail.com taki mail w sumie dla głupot, ale od czasu do czasu przeglądam, co tam nowego, więc jeśli napiszesz, na pewno odpiszę i poradzę jak tylko będę mogła najlepiej :)