Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie spowiedzi

Polecane posty

Gość gość

Wstyd mi moich grzechow.. jestem okropna agresywna klne .. potworne rzeczy mowie. Nie chce a mowie. Drecze najblizsza mi osobe. Nie potrafie sie opamietac.. koszmar.. wyepowiadam sie i co. Znowu to samo...?? Chce sie zmienic a nie potrafie..mecze sie sama ze soba..

Gość gość
to sie nie spowiadaj. i nie martw sie, ksiadz ma na sumieniu duzo gorsze grzechy 🖐️

Gość gość
Ale po spowiedzi czlowiek czuje sie jak po prysznicu tyle ze duchowym wiec chce wreszcie pojsc. Zreszta tesknie za Komunia Swieta.

Gość gość
jak czujesz,że tego potrzebujesz to idź,możesz szczerze wyznać,że chciałabyś to zmienić tylko nie wiesz jak. Ksiądz sie juz tyle grzechów nasłuchał,że nic złego sobie nie pomyśli

Gość gość
To ludzie się jeszcze spowiadają O.o Zdajesz sobie sprawę z tego, że spowiedź została wymyślana po to, żeby poznawać sekrety ( szczególnie tych co mięli władzę) i wymuszeniem pieniędzy za odpusty? Religia to największe kłamstwo ludzkości.

Gość gość
może wyspowiadaj sie bezpośrednio Bogu,bez pośrednika w osobie księdza. Może tak będzie Ci łatwiej,a w końcu to Bóg jest tu najważniejszy,a nie ksiądz. Ja w ogole nie pojde juz do spowiedzi do księdza