Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś w ogole z was schudł?

Polecane posty

Gość gość

Bo tak gadacie o tych dietach i gadacie a chciałabym sprawdzić czy rzeczywiście tu komuś na kafe udało sie schudnac. Jeśli tak to napiszcie jak wasze życie sie zmieniło po zrzuceniu kg.

Ja mam problem inny chciałabym mieć większy tyłek i nie bardzo wiem co z tym zrobić. Czy wystarczą ćwiczenia, a może właściwa będzie dieta.

Gość gość
Czyli widocznie nikt, tylko potraficie pitolić o tych dietach a i tak drobne utrudnienie i wszystko leci w gruzach :D marne z was kolezanki do odchudzania

Gość gość
ja ,1 kg:),i mam nadzieję ,że się uda wiecej

Gość gość
schudłam bez żadnych diet

Gość gość
ja schudłam prawie 10 kg a po roku przytyłam ponad 15!!! a jadłam tyle samo cały czas!!!

Gość gość
Większość chudnie, bo są na głupich dietach głodówkach, ale kilogramy szybko wracają, bo rzucają się na jedzenie, więc znowu się katują np. dietą kefirową, jajeczna, itp. I tak w kółko. JOJO. Ale najlepsza jest dieta lemoniadowa;) kto to wszystko wymyśla!! Dlatego tak dużo tych wątków: tyle diet do wyboru A wystarczy jeść mniej 300-500 kcal, ruszyć tyłek (szybkie marsze, rower, bieganie wystarczą) i kilogramy powoli same spadają i nie wracają. Ja przytyłam po sterydach i rzuceniu palenia jakieś 15 kg i w ponad rok zrzuciłam 10 kg ta metodą, kilogramy nie wracają, nadal chudnę i nie chodzę głodna, więc nie rzucam się na jedzenie

Gość Wredna_Baba_Jedna
Na poczatku stycznia ważyłam 68 kg, teraz ok. 61 (ważyłam się w czwartek i było 61,3 kg). Jaka dieta? Ogólnie po prostu "mniej żreć" i zdrowiej. Od 5 tygodni jestem na cateringu dietetycznym, zjadam około 1400 - 1500 kcal dziennie. Pracę mam siedzącą, więcnNiedawno włączyłam trochę więcej ruchu (czasem pieszo do pracy 5,5 km, trochę ćwiczeń w domu wieczorem). Od tygodnia włączyłam także tabletki wspomagające odchudzanie. Nie zakładam, ze same będą działać, czy ze od nich schudną, ale liczę, ze pomogą mi na opanowanie kryzysów (już miewałam takowe wcześniej) i poskromienie apetytu na słodycze. Tyle wystarczy, bo o spadek kilogramów wolę powalczyć zdrowym odżywianiem i ruchem.

Gość gość
Zgadzam się z dwoma postami powyżej :)

Gość gość
Ja od stycznia schudlam 4 kg. Poprostu jem mniej i dwa razy w tygodniu biegam.

Gość gość
O ile pilnuje się zasad zdrowego żywienia, robi się cos dla siebie i dla swojego zdrowia to schudnąc się da!

Gość Ivvonka
Ja schudłam, ale tylko i wyłącznie mojej silnej woli, zdrowym zasadom kt się trzymam i eatZone:) Super smaczne rozwiązanie dla każdego https://eatzone.pl/

Gość Być Fit
Właśnie założyłem bloga na temat odchudzania, bycia fit. Między innymi będą tam przepisy dietetyczne, porady oraz ćwiczenia. Mam nadzieję, że kogoś to zainteresuje. Chce przekazać swoją wiedzę dzięki, której od świąt schudłem 13 kg. Pozdrawiam Damian, operacja-byc-fit na blogspocie. PS niestety nie mogę dodać linku

Gość kingaw
Schudłam ponad 8kg, wcześniej przytyłam po lekach, w międzyczasie rzuciłam też palenie. Waga wcale nie chciała spadać, dopiero po tygodniu suplementacji acetomale coś drgnęło. Dobrze się wspomóc czymś przynajmniej na początek.

Cztery miesiące temu ważyłam 85 kg, próbowałam różnych diet, ale moja słaba wola ciągle wygrywała, po tygodniu kończyłam bez żadnych efektów. W końcu jednak postanowiłam się zawziąć, i całe szczęście trafiłam do dietetyka bielsko białej http://poradniakaloria.pl/ . Dieta którą otrzymałam była dopasowana do mojego trybu życia, przede wszystkim nie musiałam jeść rzeczy których nie lubię. Z tygodnia na tydzień widziałam postępy i chyba to dodawało mi motywacji. Efekt ? 14 kg mniej.

Gość Aneta38
hehe dobry temat. na pewno będą jakieś pozytywne historie :). ja muszę się pochwalić, że udało mi się pozbyć już 2 kiligramów i to dzieki prostemu trickowi - zastąpiłam 2 posiłki dziennie daniami herbalife(tu kupiłam: www.sklepdiety.pl) i w miesiąc zgubiłam aż 2 kilogramy. Mam nadzieję, że uda mi się zrzucić jeszcze ze 2 i już bedę szczęśliwa :).

Gość gość
W tydzień schudłam 2 kg. Na diecie bialkowej jem do 1000 kap.,do lata chce 8 kg jeszcze stracic,tańczę dziennie 20 min. To mój sport :-) Najwięcej schudłam 18 kg. Super uczucia cię wszystkie ubrania małe znajomi cię nie poznaja :-))

Szkoda, że w odpowiedziach tyle reklam. A puenta jest taka, jaką usłyszałam w jednym programie o przemyśle dietetyczno-żywieniowym: DIETY NIE DZIAŁAJĄ. Suplementy diety i wszelkie inne cuda "schudnij bez wysiłku" też nie. A dokładniej: jeśli działają, to krótkotrwale. O braku efektu jojo można mówić, jeśli ktoś utrzymuje wagę przez CO NAJMNIEJ DWA LATA po zakończeniu diety. Ludzie uważają, że wystarczy, że schudną dzięki jakiejś diecie, niekiedy bardzo udziwnionej czy restrykcyjnej, najlepiej 10kg w dwa miesiące, chociaż tyli latami, a potem już zostaną chudzi. Tyle że nie biorą pod uwagę, że jeśli dzięki czemuś się schudnie, to trzeba to już zawsze stosować - bo powrót do "normalnego" jedzenia, który kiedyś doprowadził do nadmiaru kilogramów, dalej będzie do niego prowadził. Po diecie nic magicznego w tym względzie się nie stanie. To samo suplementy. Nie dość, że nie wymyślono jeszcze niczego, co byłoby bezpieczne dla zdrowia, a jednocześnie odchudzało lepiej niż placebo, to jeszcze, nawet gdyby suplement działał - trzeba by go było brać do końca życia, żeby utrzymać wagę, którą się dzięki niemu osiągnęło.

Witam. Dobrym pomysłem wpomagającym odchudzanie jest włączenie do diety Błonnika Witalnego. Ma on dobroczynny wpływ na nasz układ trawienny. Likwiduje złogi w jelitach dzięki temu przyspiesza nasz metabolizm i dużo łatwiej zlikwidować nadwagę. Najważniejsze, że dzieje się to w sposób zdrowy dla naszego organizmu. Polecam zapoznać się ze stroną czystejelito.eu na której znajdują się wszystkie informacje na temat efektów stosowania błonnika witalnego. Gdyby jednak pojawiły się pytania to proszę o kontakt. Pozdrawiam serdecznie, Jolanta Piwowarczyk Online Ekspert marki Mapa Zdrowia

Gość gość
A ja schudłam 6kg w 2 miesiące i nadal waga spada:) Wszystko dzięki mojej tajnej broni zwanej African Mango :) Jeśli chcecie można więcej poczytać tutaj: http://nplink.net/tpTUTdyY

Gość gość
Może nie jest to jakiś spektakularny wynik ale schudłam 9kg dzięki diecie 1500kcal i niewielkiej aktywności fizycznej w połączeniu z suplementacją acetomale.

ja uwazam ze kazdy moze schudnac,jesli nie ma klopotow zdrowotnych.ja osobiscie schudlam i teraz waga sie trzyma juz ok,ale staram sie dbac o siebie....i wszystko kontroluje.pomoglo mi www.actislim.pl

Gość Weronika951357
Ja byłam na diecie, dużo się ruszałam ale i ograniczyłam posiłki dzięki http://nplink.net/btkjP7vM ponieważ ogranicza on łaknienie i spala tkankę ;) Także można schudnąć !! :)

Zmień nawyki i zaczniesz chudnąc, wszyscy polecają jakieś specyfiki, a przecież to działa krótko lub wcale. Cały czas nikt nie będzie żarł tabletek, dlatego sprawdź jadłospis, jego zbilansowanie, bo w tym może tkwić problem - jest dzienniczek diety z bilansowaniem, to tanie i proste, bez ryzyka dla organizmu http://dietomat.pl/jadlospis jeśli będziesz potrzebowała wsparcia to daj znać

a ja chudnę bez wspomgaczy -wiec wasze reklamy są g*** warte

Gość gość
Ja polecam tabletki http://nplink.net/fajB9p6k !! naprawdę to działa, schudłam w miesiąc aż 7kg!!! :) Poczytajcie sobie nawet opinie na tej stronie..moje koleżanki też to kupiły i są zadowolone! Naprawdę polecam!! ;)

Gość gość
na diecie 50 na 50, gdzie jednego dnia je się 2000 kcal a drugiego 700 kcal, w 10 dni straciłam - 2,4kg :) i jestem zadowolona i dumna, i trwam dalej w tej diecie :)