Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM NA NIEGO OCHOTĘ !

Polecane posty

Gość gość

a on zrobił się powściągliwy.. spotykaliśmy się na początku to ja bylam taka ze odrazu go uprzedziłam ze na seks to nie ma co liczyć na początku znajomości itp ze ja potrzebuje czasu..widzialam ze mu to przeszkadzało ze go tak od siebie odpychałam..natomiast potem jak już znaliśmy się dłużej to ja dawałam mu wyraźne znaki ze chciałabym już coś więcej..ze mam ochotę a on wtedy tak jakby na zlosc mi ze mamy jeszcze czas itp jak calowalismy się u mnie to zaczęłam mu odpinac spodnie a ten do mnie ze mamy jeszcze czas he i zapial spodnie he zrobiło mi się głupio..nie powiem. :-/ ale czuje ze on to robi celowo. tak jakby za karę ze ja na początku tak kazałam mu czekać. mam coraz większą ochotę na niego..denerwuje mnie to ze on tak gra a jednocześnie nie chce wyjsc na jakas napalona na niego ..nie chce by miał satysfakcje ze ja teraz o to błagam

Gość gość
powiedz mu żeby cie zerżnął w pipe bez gumy

Gość gość
no co ty. nigdy tak nie powiem mu bo by miał mnie za jakas nimfomanke.. chce by poprostu zaczął być naturalny ,nie grał.. jak go mogę sprawdzić czy on zachowuje się tak celowo czy nie ? jakieś pomysły?

Gość gość
złap go przez spodnie za wacka, jak ucieknie to nie będzie pieprzenia a jak nie ucieknie to będziecie się doopczyć

Gość gość
up:-p

Gość gość
Oj bierz się za niego, on tez ma ochotę tylko się droczy. Popchnij go na łóżko albo przyciśnij do ściany, pocałuj tak, żeby stanął w jednej chwili. Faceci są prości, a widok napalonej kobiety to dla nich najlepsza zachęta :p