Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wytłumaczyć dziecku że nie będzie miało zwierzątka

Polecane posty

Gość gość
gość dziś kot bedzie siedzial zostawisz mu jedzenie i wytrzyma moj siedzi cale dnie na parapecie i gapi sie przez okno

Gość gość
gość dziś "Brzydzę się do nich przychodzić, jak zresztą połowa rodziny. No ale na pewno nie jest egoistką. " No i lepiej tam nie łaź, bo tylko im atmosferę rodzinnego domu popsujesz, swoim paskudnych charakterem. xxxxxxxxxxx Masz rację. Co za wieśniara :| dobrze, że nie mam takiej zrabanej rodziny

nie miej zadnego zwierzecia!!!! nie zaslugujesz na zadne!!!! na pewno nie bedzie u ciebie szczesliwe. siedz sobie sama w swoim wlasnym smrodzie i nie miej czelnosci nawet dotknac jakiegokolwiek zwierzaka bo zarazisz je glupota!

Gość gość
no właśnie nie chodzę, wpadam tylko czasem z prezentem dla chrześniaka. Pisałam tu już kiedyś jak mnie "ugościli" na usłanej sierścią pościeli. I z automatu odechciało mi się jeść jak zobaczyłam, że pies je resztki z talerzy

Gość gość
Wcale nie dziwie sie mamie-autorce.. Skoro ma corke, prace.. Nie kazdy ma czas na sprzatanie po zwierzakach.. Corka bedzie obiecywala ze bedzie ogarniala ppo kocie czy psie .. Ile? 2 tygodnie? A pozniej onowiazek spada na zapraxowanych rrodzicow ktorzy za wszelka cene chca zarobic na utrzymanie dziecka i domu..

Gość gość
no tragedia ze pies je resztki to lepiej wyrzucic ?ja tez daje psu i kotu wole im dac niz wyrzucac

Gość gość
gość dziś szczerze? to g... mnie obchodzi co sadzicie o ludziach, którzy nie tolerują zwierząt, wisi mi to. W swoim domu możecie mieć i świnię czy konia który wali wam na środku pokoju a w wannie hodować karpie. Wisi mi to ale mi to przeszkadza. Zwierzęta są mi zbędne, szczególnie w mieszkaniu w bloku. xxx tępa egoistka, dziwne że się na dziecko zdecydowałaś

Gość gość
ale po co komu zwierze, jak go nie ma pol dnia w domu? ogarnijcie sie ludzie

Gość gość
ogarnijcie sie ja pamietam mojego 1 kota jak mialam 7 lat tez pol dnia nikogo nie bylo w domu i jako dzieciak jakos potrafilam dac mu jesc i posprzatac kuwete to zajmuje chwile

Gość gość
Jeśli pies żre resztki to masz do czynienia z brudasami i nawet jeśliby nie mieli psa to by Cię coś odrzucało. Chociażby kurz i resztki jedzenia pod kanapą.

Gość gość
chodziło mi o oto, że pies je resztki z talerza z którego przed chwilą jadł domownik. Po prostu zostaje, to oni wynoszą talerz do kuchni i kładą go na podłogę...

Gość gość
Dziwne, że z takich genów powstało prozwierzęce dziecko.

Gość gość
i co z tego ja tez tak robie? nie widze problemu potem i tak sie myje te talerze przeciez

Gość gość
gość dziś chodziło mi o oto, że pies je resztki z talerza z którego przed chwilą jadł domownik. Po prostu zostaje, to oni wynoszą talerz do kuchni i kładą go na podłogę... xxxx no to typowe brudasy. Taki stan umysłu, nic nie poradzisz. Rozumiem cię częściowo- ja na przykład nie lubię chodzić do znajomych, którzy palą. W mieszkaniu palacza zawsze czuję ten smród fajek, nawet jeśli pali tylko na balkonie.

Gość gość
Ja odkurzam codziennie. Moje dziecko ma 8gryzoni w pokoju Niby samo sprząta ale, jak nie widzi to ja te klatki im myję! Dzieciak bierze się za mycie klatki raz na 2 tyg. a ja ją myję co 3dzień;) oczywiście odkurzaczem stale nawet w klatkach działam bo, odkurzając codziennie sięgam też rurą w miejsca klatek, tam gdzie nie ma trocin oczywiście;) na półpiętrach w rurkach itp. My też używamy pochłaniaczów zapachu które faktycznie działają zmieniając zapach gryzoni na inny, przypominający zapach cukierków.

Gość gość
chyba sobie żartujesz? jesz z jednego talerza z psem? to nie jest normalne

Gość gość
ja sie swoich zwierzat nie brzydze nawet loda im daje polizac jak jem a potem sama go jem

Gość gość
gość dziś i co z tego ja tez tak robie? nie widze problemu potem i tak sie myje te talerze przeciez xxx obrzydliwe. sama mam psa, ale to jest dla mnie nie do pojęcia- dawać mu żreć resztki (mało widze wiesz o psiej diecie i tym,jak powinno się psa karmić), w dodatku przy gościach, prosto z własnego talerza :/ bleeee

Gość gość
ja sie swoich zwierzat nie brzydze nawet loda im daje polizac jak jem a potem sama go jem xxxx rzeczywiście bardzo mądrze, zaraź się jakąś lamblią czy innym paskudztwem

Gość gość
siostra też kupiła pieska dla dziecka. Pies dużej rasy, więc dziecko nie ma szans go utrzymać na smyczy. I jeszcze nie ma ich w domu ok. 10h i ten pies wyje w domu

Gość gość
nie daje mu wszystkiego ale jak zostaja jakies resztki mieesa i ziemniakow to mu daje zanosze do kuchni i niech sobie zje wole dac psu niz wyrzucic

Gość gość
gość dziś siostra też kupiła pieska dla dziecka. Pies dużej rasy, więc dziecko nie ma szans go utrzymać na smyczy. I jeszcze nie ma ich w domu ok. 10h i ten pies wyje w domu xxx mój pies też tyle zostaje sam i nie wyje i nie niszczy. Kwestia przyzwyczajenia go do zostawania w samotności i solidnego wybiegania. Nie każdy nadaje się na właściciela psa

Gość gość
gość dziś robie tak od lat moje zwierzeta sa zdrowe ja tez

Gość gość
no właśnie, nie każdy się nadaje

Gość gość
gość dziś nie daje mu wszystkiego ale jak zostaja jakies resztki mieesa i ziemniakow to mu daje zanosze do kuchni i niech sobie zje wole dac psu niz wyrzucic xx pies nie powinien jeść ludzkiego żarcia, no chyba że nie przyprawiasz mięsa. Ziemniaki?! Psy nie powinny jeść ziemniaków! Pewnie jesteś z rodzaju tych, którzy wolą żarcie wywalić przez okno ("niech ptaszki zjedzą") niz wywalić do kosza. Zacznij robić mniej to nie będzie resztek i nie faszeruj swojego psa jakimś syfem

Gość gość
Ludzie tak robią, też mnie to obrzydza! Moja znajoma kosmetyczka najpierw dawała ciastko pieskowi na talerzyku on wylizywał a potem płukała pod zimną wodą ten talerzyk i klientkę częstowała z tego talerzyka:D BLEEE Mam też znajomych u których na imprezie zawsze we wszystkim są kłaki ich psa Ciato jak lezy na talerzu to gołym okiem widac jak jest oblepione kłaczkami w sałatce kłaczki na maśle kłaczki na chlebe kłaczki na wszystkim! Nic nie jem z trudem piję wodę ze szklanki:O

Gość gość
Ludzie to brudasy :|

Gość gość
gość dziś wiesz co pieprzysz moze twoj pudelek jest taki delikatny ze jak zje ziemniak to juz chory u mnie zawsze psu sie dawalo to co zostalo z obiadu psy byly zawsze zdrowe i nic im nie bylo na wsiach ludzie tez tak robia dla twojej wiadomosci

Gość gość
albo inna sytuacja, siostra przytula psa, głaszcze go, nie myje rąk i lepi kotlety mielone :D

Gość gość
na wsiach ludzie trzymają psy na łańcuchach