Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrazajaca sie matka

Polecane posty

Gość gość

jak sobie rdzic z kims komu jak sie zwroci uwage to potrafi nie odzywac sie nawet rok, kiedys obrazila sie na kolezanke ktora powiedziala jej: a co ty nie widzisz znajomych na ulicy?? czasem tak sie mowi do kogos kto obok przechodzi I moze jest zamyslony, ale to przeciez nic takiego, matka obrazila sie na nia I nie rozmawia z nia od 20 lat, na mnie tez obraza sie co jakis czas, ona uwaza ze moze wszystko a reszta nic, potrafila nazwac mnie k..a, a potem ani przepraszam czy chociaz nie gniewaj sie, byla w zlm humorze I miala ochote mnie wyzwac, nie obrazilam sie na nia le kiedys jej powiedzialam ze nie zycze sobie takich wyzwisk, daleko mi do takiej pani a co dopiero nazwac corke w taki sposob bo akurat miala ochote, nie odzywala sie do mnie rok, potem zadzwonila jakby nigdy nic, duzo tego jest, nagadala kiedys na mnie mojemu mezowi, tez nie zwracalam jej uwagi az do momentu, to znowu sie do mnie odzywa...sama nie wiem czy wogole zerwac kontakt...a potem jak dzwoni I jej mowie ile ona ma lat ze tak robi albo mnie wyzywa albo jest przeciwko mnie I bzdury gada mojemu mezowi to ona na to: a ty jeszcze o tym pamietasz, podczas gdy sama rok sie nie odzywa, masakra,

Gość Anastasia94
Uważam, że Twoja matka ma Cię gdzieś. Odzywa się po roku z nudów chyba. No i nazwać tak własną córkę to już jest ostra przesada. Powinnaś zerwać z nią kontakt. Po co Ci taka matka, która za Twoimi plecami obgaduje Cię do Twojego męża? Co ona chce tym osiągnąć? Bo to chyba słabe okazywanie miłości...

Gość gość
To sa kompleksy, matki czesto tak robia

Moja też tak robi... Tylko ja na razie nie mogę z nią zerwać kontaktów bo za blisko mnie mieszka.

Gość gość
yyyy wy tak poważnie czy trolujecie? matki was obgadują? wyzywaja was? wiem ze rodzicow człowiek sam sobie nie wybiera ale kontakt z nimi zależy już od was. ja bym przedstawila w paru zdaniach przyszlosc jaka czeka moja matke bez mojej pomocy , gdybym się o czyms takim dowiedziała i urwałabym kontakt. koniec. czekala bym na przeprosiny, nawet pare lat gdyby trzeba było.

Gość gość
moja matka wyzywala sie na mnie cale zycie, jak mieszkalam z nia to nie moglam sie doczekac kiedy sie wyniose, mam brata ale on sobie nie pozwalal nigdy na upokorzenia z jej strony, ojciec tez bo jak probowala to jak op******il ja a brat raz chcial ja uderzyc to odrazu sie zamykala, ja natomiast nigdy sie nie odzywalam, teraz mam meza I dziecko I jak mnie odwiedza to sie wyladowuje na mnie, wyzywa mnie od gowna itp szkoda slow ....wiec od czasu do czasu jak mnie widzi to zaczyna sie do mnie rzucac I to bez powodu, wystarczy ze jej powiem ze deszcz bedzie padal...wyzywa mnie od roznych...to jest dopiero wariatka

Gość gość
ja mam 39 lat I tez juz nie mieszkam z matka, mam swoja rodzine, cale zycie wyzywala mnie od roznych I to bez powodu I nigdy mnie nie przeprosila, nigdy, ja mialam jeszcze do niej szacunek na tyle ze jej nigdy ani nie odpowiedzialam ani nie wyzwalam, ale powiem wam ze takie kobiety musza miec kogos na kim sie beda wyzywac, padlo na mnie, robi to nadal , powiedzialam jej kiedys prosto z mostu pare slow to tez sie obrazila, darowala by sobie skoro sie wynioslam z domu I mam meza, dzieci, ale nie....ona dala musiala to robic,chyba zalowala ze nie mieszkam juz z nia I nie ma mnie pod reka, wlasnie po to zeby sie wyzyc