Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kazdy moze kiedys znalezc milosc?

Polecane posty

Gość gość

Wierzycie , ze na kazdego przyjdzie pora, chocby za 10-30 lat? Czy nie kazdy kto chce znalezc milosc ja znajdzie?

Gość gość
Moim zdaniem nie każdemu jest pisana miłość. Ja np. jestem przekonana, że nigdy jej nie znajdę, a namiastką się nie zadowolę, więc... wniosek z tego taki, że zawsze będę sama.

Gość gość
Jestem facetem i twierdze, ze bede do 80r zycia sam :)

Gość gość
Prawda jest taka że kto ma miłość to ma mało to jest starych kawalerów panien no to o czym świadczy ?. Kogo stać ten ma kogo nie stać ten nie ma nic w życiu.

Gość gość
Tu, ja autorka. Owszem znalam osoby ktore dlugo byly samotne, tzw.,, stare panny´´ ale w koncu znajalazly swoja milosc. A wy znacie wielu starych kawalerow/panny nie z wyboru? Tylko ja jakos jeszcze nie znalazlam, jestem jeszcze przed 30tka ale zaczynam sie zastanawiac, czy bedzie mi kiedys dana milosc... :(

Gość gość
Przyszłosć jest niewiadomą, więc...szklanka do połowy pełna:)

Gość gość
Zauważcie jedną rzecz, że kogo ma stać to ma w wieku 17 18 20 lat swoją połówkę , a kogo ma nie stać to i całe życie będzie samotny i nawet tym ludziom nie pomoże psycholog , dużo ludzi uważa że ja w tym sensie gadam głupoty ale uważam że kto ma być nieszczęśliwym to będzie całe życie i co trzeba byc kalekim żeby być samotnym?. Odpowiedź prosta nie , można być nieszczęśliwym emocjonalnie kto co ma to ma.

Gość gość
ja szukam w każdej dziurze

Gość gość
w kazdej? :D

Gość gość
gosc 16:30 no wlasnie, masz racje, tylko czemu tak jest? chyna nie wio nikt :(

Gość gość
wydaje mi sie, ze jest to na gorze zapisane czy kogos spotkamy czy nie

Gość gość
JA znalazłam :) My jesteśmy jednością, dosłownie. Mamy identyczne pomysły i myśli. Mamy jedną dusze :)

Gość gość
Tysiace miliony osob na swiecie ma swoje polowki, pytanie jest czy kazdy moze kogos znalezc.

Gość gość
Odswiezam ☺

Gość gość
Nie kazdy :(

Gość gość
Ja też zmagałem się długi czas z problemem bycia "samotnym". Wszyscy moi znajomi byli już w związkach. Z jednej strony nie można przejmować się presją społeczną, ale z drugiej chciałoby się dzielić z drugą osobą te uczucie. Mój problem wynikał też z tego, że nie wiedziałem mniej więcej jakiej partnerki poszukuję i jakie wartości chcę z nią dzielić. Bardziej skupiałem się gdzie ją szukać, a istotne jest, aby znać swoje potrzeby. Nie można też idealizować i szukać partnera/ki bez wad, bo takie osoby nie istnieją. To i wiele więcej zrozumiałem a następnie wdrożyłem w swoje życie, co pozwoliło mi poznać moją ukochaną partnerkę, dzięki przepracowaniu kursu tutaj: https://lifearchitect.pl/lifearcadia/jak-znalezc-milosc/