Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Penis 26cm i problem z partnerką

Polecane posty

Gość gość A
Mogą mogą! Zazwyczaj czarnoskórzy mają wielkie sprzęty ale i u białego faceta trafia się ogromny sprzęt. Chodząc do śląskiej sauny gdzie obowiązuje strefa nagości. Widuję czasem faceta gdzieś po 50ce nieco większym i grubszym sprzętem niż mój ukochany.

Gość gość
a mój facet ma mikrusowego penisa 15 cm i niestety ale czasem nei czuje się do końca tym usatysfakcjonowana... Ten świat jest niesprawiedliwy.

Gość gość
15 cm mikrus? To normalny sprzęt. Są takie co mają 8-12cm.. To dopiero mikrusy. 18-do ponad 20cm to są perełki ;)

Gość gość
Jak jesteś rozklapiocha to co się dziwić :)

Gość gość A
Weź pod uwagę to że Gośc z 17:52 ma większe potrzeby. Jej pochwa jest bardziej rozbudowana i głębsza. Więc potrzebuje większego sprzętu by była zaspokojona. Ja mam podobnie. Lubię czuc w sobie dużego i grubego wówczas jestem zadowolona z seksu.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jesteś tylko rozklapiochy bo pochwa sie dopasowuje do rozmiaru penisa

Gość gość
Możesz kobiete zadowolic nawet 2cm penisem :) Mieliście kobiety 6x roznych orgazmow? tylko 1% może doświadczyć

Gość gość
Ja bym chyba na zawał zeszłą jakby facet wyjął przy mnie takiego potwora:D Moi dotychczasowi faceci (dwóch) mieli może max 16-17.

Gość gość
chciałabym z takim spróbować :D mmmmmmmmm

Gość gość
To jest przykre ile lasek tutaj kwiczy jakby chciało spróbować seksu z takim członkiem. Taki członek to może ma 1 na kilka tysiecy facetów w Polsce albo i wiecej... Potem sie dziwia ze faceci maja kompleksy na tym punkcie. Niektore z was t ochyba byłyby gotowe zostawic faceta z tego powodu .

Gość gość A
Oj narobiliście mi ochoty na sex!! Jak tylko mój Ogierek wróci z pracy to go dosiądę. Czasem sama się zadowalam żelowym dwustronnym penisem, ale nie ma jak gorący i twardy prawdziwy sprzęt mojego ogiera.

Gość gość
a ile ma twój ogierek ?:)

Gość gość
Jakby miały doswiadczenie z takim to by zobaczały co to ból hahaha dobijając do serca

Gość gość
26 cm w obszernej pochwie może i ujdzie. Ale anal z takim członkiem? Masakra :D to musi być wiadro z d**y ;)

Gość gość A
22cm Uwielbiam się z nim kochac. Kiedyś On był moim Kumplem Przyjacielem. Dziś jest znakomitym partnerem.

Gość gość
jeśli naprawdę się kochacie, to nie będzie to przeszkodą w waszym związku! Po pierwsze pochwa zbudowana jest z mięśni, które ulegają rozciągnięciu i treningowi, więc po pewnym czasie to ograniczenie zniknie. Po drugie jeśli jest to związek na poważnie i myślicie o dzieciach, też ulegnie to zmianie po ich narodzinach. Póki co znajdźcie sobie pozycje z płytką penetracją, nie sprawiającą partnerce bólu będzie dobrze!

Gość m4dziulk4
Autorze jakbyś już szukał nowej partnerki to ja myślę że byłabym dobrze dopasowana do twoich rozmiarów hem hem :D

Gość gość A
No i jednak rozmiar robi swoje??!! 26cm przyciągnie uwagę nie jednej kobiety czy dziewczyny. Chociażby z samej ciekawości. Przyznam że i ja w pewnym sensie związałam się z obecnym facetem trochę dla rozmiaru. Lecz jestem z nim szczególnie dla tego że zawsze mogłam na niego liczyc.

Gość gość
a ja bym nie chciała takiego olbrzyma... 15-18 cm wystarcza.

Gość gość A
m4dziulk4 Widzę że podobnie jaka ja lubisz miec w sobie spory sprzęcik.

Gość gość
gość A, musisz mieć dość obszerną szparkę?

Gość gość
jak nie mozesz w pipe to w tylek dawaj tam zawsze caly wchodzi, probowalem z moim chlopakiem (21 cm) odlot!

Gość gość
26 cm??? ...fju, fju niezla rakieta :D

Gość gość A
Owszem mam obszerną!! A czy to coś złego?? Mam ją dla swojego partnera!! Najzwyczajniej taki 15 czy 18cm nie zaspakaja mnie dostatecznie.

Gość gość
Mam 20cm i lubie jak kobietki mają obszerne pipki bo wtedy można sie fajnie bawić i wkładać rozne ciekawe przedmioty ;)

Gość gość
Ja też lubię czuc w sobie dużą pałę. Miesiąc temu zakończyłam romans z facetem o gdzieś ponad 20cm sprzęcie. Za każdym razem miałam 100% orgazm. Szczególnie wtedy gdy mogłam sobie pozwolic by zakończył w środku!!

Gość gość
a co jeszcze lubicie miec w pipce ?:)

Gość gość
hm.. a może być 50% orgazm? :D

Gość gość
patrze ze tu ciągle jakiś prawik sam sobie odpisuje "próbowałem z moim facetem (21cm)" no proszę cię :D:D:D:D:D:D