Gość gość Napisano Marzec 16, 2015 Dzis jechalam przez pol Polski i nie wybralam pociagu co bylo najgorsza decyzja w moim zyciu.. :( Przed wyjazdem wypilam kawe i herbate i po 2h zaczal sie koszmar.. wiadomo SIKU Mysle sobie wytrzymam, ale jak mnie zaczelo sciskac.. panika bo jedziemy akurat przez pola nawet jednego krzaczka nie ma no k******. W koncu podchodze do kierowcy, czy moglby sie zatrzymac gdzies na stacji a on stanowcze NIE no ludzie juz nie wyrabialam, usiadlam i mysle co robic bylam sklonna sikac pod siebie mozecie mi nie wierzyc, ale tak bylo :( Zostala godzina, placze, sciskam, krece sie... Juz wiem, ze sie posikam wstyd jak nic.. Juz widze, ze dojezdzamy i tylko mysle przeciez jak wstane to koniec... poleci natomiast dalam rade, wlecialam do toalety jakims cudem nawet nie zaplacilam dopiero po :D Najlepsze to to, ze z tego wszystkiego na koncu dostawalam orgazmu przez ktory czulam ulge, ale nie do konca bo bym pewnie puscila :D Ojeju... nikomu tego nie zycze :):( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach