Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buty

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny mieszkam w Wawie i jak słowo daje nie wiem gdzie można kupić fajne buty. Teraz gdzie nie pójdę to tandeta. Zaliczyłam już Arkadie , ccc, lasocki, deichman, ecco , gino rossi, Bata, Ryłko 3/4 butów albo jest niewygodna, albo tandetna. W Ecco kiedyś mieli fajne buty, teraz jakies babciowe fasony. Nic nie mogę pod siebie dobrać. Dziewczyny gdzie szukać butów dla 30 latki , do sukienek i do spodni, ale na niskim pełnym obcasie do max 4cm. Muszę mieć stabilne buty. Byłam kilka razy w Paryżu i tam zupełnie inna jakość butów. Stamtąd przywozę sobie buty z cielęcej miękkiej skórki. Na takie jeszcze w Wawie nie trafiłam nigdzie. Takie same problemy mam z ciuchami, sama tandeta i sieciówki.

Gość gość
Gdzie Wy sie ubieracie?

Gość gość
ja nigdzie nie chodze bo nic nie ma kupuje od dawna na allegro jest wiekszy wybor

Gość gość
Z Allegro butów nie kupię, muszę przymierzyć.

Gość Uana
To pooglądaj jeszcze buty na stronach sklepów, które współpracują z większymi markami. Tu masz np. Mivo i gino rossi https://www.mivo.pl/firm-pol-1366736628-GINO-ROSSI.html masz chat na żywo, więc od razu możesz się dowiedzieć czy jest dany rozmiar, a jeśli nie ma to na kiedy mogą zamówić. No i gwarantują szybką wysyłkę. A decyzja i tak należy do Ciebie.