Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sraczki na 2018 kto ze mna ?:)

Polecane posty

Gość gość
Widzisz to jesteś szcześliwa.Po przeczytaniu tego postu stwierdziłam że jesteś ogromną egoistką.Teraz cofnij się x lat wstecz kiedy to Ty starałaś się o dziecko może Ci wyszło odrazu jak tak to gratuluje, ale nie którzy nie maja tyle szcześcia,lub są chorzy.Naśmiewacie się ze staraczek jak gówniary nie wiecie ile to zdrowia i nerwów kosztuje jak co miesiąc musisz przyjmować przeróżne leki a jak się uda to zaraz ronisz.Pomyśl teraz że Twoja siostra/przyjaciółka jest w takiej sytuacji jak te staraczki, też pojdziesz do niej i powiesz to co wypisujesz na forum?ona powie Ci ze właśnie poroniła a Ty powiesz że jest sraczką i zaczniesz się z niej nabijać?przez obrażanie innych Ty się dowartościowujesz? zajmij się czymś ambitnym co naprawde da Ci satysfakcje i sprawi że coś osiągniesz a nie obrażasz kobiety,które i tak cierpią z powodu swojej niepłodności.Jesteś bardzo mało inteligentna skoro wchodzisz/wchodzicie tu i tak naprawde nasmiewacie się z ludzi którzy są chorzy na niepłodność.Postawcie się na ich miejscu,chociaż ten kto jest pzbawiony uczuć tego nie zrozumie.Jesteście mocne w wirtualnym świecie a to tylko dla tego że nie potrawicie zaistnieć w realnym.Przykre.

Gość gość
Wyobraź sobie, ze o drugie dziecko starałam się 3 lata. 2 poronienia w 13 I 15 tygodniu. I jakoś nigdy nie wywewnetrznialam się na forum, nie wpadłam w paranoję. Nie opisywalam kiedy uprawiam seks, ile razy robiłam test, jakie leki brałam, u jakich lekarzy byłam. Nigdy nie używałam infantylnych stwierdzeń typu serduszkowanie, owulka itp. A osiagnelam w życiu dużo więc argument bardzo nietrafiony. I tak śmieje się ze staraczek, bo są spięte i nie potrafią wyluzować.

Gość gość
Bo jesteś idiotka

Gość gość
ja mam termin na wiosne 2018 :D

Gość gość
Znam dwie laski z takim chamskim podejściem do tych wątków. Jedna jest starą panną, której nikt nie chce, więc nie ma z kim się starać. Druga stara się od wielu lat, bez rezultatu. Obie nienawidzą dzieci i kobiet w ciąży, więc bolą je wątki, na których komuś się udaje zajść albo ma z kim się starać.

Gość gość
hehe p/i/e/r/d/o/l/i/s/z/ laska :D

Gość gość
Jest tu ktoś?:-D

Gość gość
Jestem ja. Idę nasrać na test może wyjdą mi dwie kreseczki, i w końcu wydale bachora a co.

Gość gość
hej dziewczynki ja tez jestem sraczka na 2018 moge dolaczyc ??:) ja mam wlasnie owulke i czekam na tż bedziemy serduszkowac a po przytulanku oczywiscie świeczuszka zeby żolnierzyki dotarly na swoje miejsce macie jakies sprawdzone sposoby zeby zaskoczyć? czytalam o ziólkach doktora albo ksiedza Sroki pije ktoś? buziaczki

Gość gościówkaaa
Mam jedno pytanie do osób zakładających te durne i obrazajace inne kobiety wątki i proszę odpowiedzcie na nie: dlaczego czytajcie te wątki (dotyczące starań o dziecko) ? Dlaczego wchodzicie w dział ciąży, porodów i macierzyństwa? Tylko nie piszcie że jesteście matkami bo kobieta, która jet matka wie jakim ogromnym bólem było by nie moc zajść w ciążę. Jestem zdruzgotana tym jacy ludzie potrafią być. Myślę, że te wszystkie obrazajace wątki zakłada patologia, albo mało świadome życia malolaty . Właśnie jestem w ciąży,zaszłam bez problemu, ale całym sercem jestem z kobietami, które mają problem z plodnoscia! Uważam, że każda z nas powinna mieć równe szansę na spełnienie pragnienia bycia mama. Jeśli nie macie problemów z myśleniem i nie jesteście upośledzeni powinniście zrozumieć, że te kobiety tu na forum szukają wsparcia, jest im łatwiej walczyć z problemem jaki im się trafił w życiu. Patologia radzi sobie z problemami anonimowym i obrazliwymi wpisami w internecie, pod adresem innych osób. Dobrze radzę hejterom zasięgnąć opinii psychologa - pomoże wam poradzić sobie z przerastajacymi was problemami. Dziewczynom, które pragną być mamami kibicuje i jestem przekonana, że wam się uda :)

Gość gość
Spoko, można się starać, ale na cholere te określenia "serduszkowanie", "tempka" i inne durnoty? :o

Gość gość
glupie sa te staraczki sraczki skoro nie mozecie zajs w ciaze to chyba cos oznacza polmozgi natura nie chce zebyscie sie rozmnazaly

Gość gościówkaaa
A co cie to do cholery interesuje jak piszą? Niech piszą! Sam(a) masz swoje zwyczaje, słownictwo, przyzwyczajenia z których nikt cię nie rozlicza! Nie pasuje to na co czytasz te posty ? Odpowiedz bo nie rozumiem.

Gość gościówkaaa
Zaczęłam się udzielać na tym forum, bo nie rozumiem nie potrafię pojąć DLACZEGO WY TAK OBRAZAJACE INNYCH LUDZI? Do czego doszło żeby ludzie życzyli innym śmierci albo cierpień?

Gość gość
gosciowkaa ale masz bol d**y ogarnij sie a sraczki niech ida na jaies forum zdesperowanych sraczek

Gość gość
a ja planuje sraczke na 2020

Gość gościówkaaa
Dlaczego obrazasz ludzi których nie znasz? Nie potrafisz odpowiedzieć na prosto zadane pytanie? Na pytania potrafią odpowiadać małe dzieci, a nie potrafią ludzie z poważnymi problemami psychicznymi

Gość gość
bo sa zalosne te sraczki tak jak i ty

Gość hoc
Mam pytanie, bo aż herbatę wyplułam ze śmiechu, co to jest serduszkowanie???

Gość gościówkaaa
Dlaczego żałosne? Pytanie pewnie zbyt trudne ale myślę że poradzisz :D

Gość gość
sraczki wypisuja jakies brednie zala sie ze nie moga miec bachora a kogo to obchodzi?

Gość gościówkaaa
Do hoc -> serduszkowanie to uprawianie seksu. IQ niższe to i trudniej się domyślić :)

Gość gość
nie kretynko nie nizsze bo tak gadaja tylko sraczki a normalni ludzie uprawiaja seks

Gość hoc
Po prostu nie mogłam uwierzyć że ktoś tak może sex nazywać.

Gość gościówkaaa
Obchodzi je nawzajem i wszystkie inne które mają problem z zajęciem w ciążę -> więc jeśli kogoś to obchodzi to chyba jest sens o tym pisać. Kolejne pytanie z serii trudne: jeśli ciebie to nie interesuje to po cholerę to czytasz?

Gość gościówkaaa
A ją nie wierze że ktoś może mieć nick hoc

Gość gość
ja nie czyta co sraczki wypisuja bo to nudne i zalosne i ktos juz powiedzial skoro nie mozesz zajsc w ciaze to znaczy ze tak ma byc natura wie co robi ale sraczki za glupie zeby zrozumiec wola sie ,,serduszkowac" hahh zalosne malo sie ze smiechu nie poszczalam

Gość gość
no bo normalni ludzie mowia ze uprawiaja seks a nie wymyslaja debilne nazwy

Gość hoc
Właśnie nie czytam i dlatego nie wiem, logiczne prawda? A w ten temat weszłam bo tytuł był śmieszny.

Gość gość
Ja np nie czytam. Ale kiedyś dowiedziałam się, że stosowane są na tych tematach śmieszne określenia, więc weszłam i zobaczyłam z ciekawości. Jakoś kiedyś internetu nie było, kobiety starały się o dzieci i nie gadaly jak kretynki - "och zmierze sobie tempke, a wieczorem będę serduszkować z mężusiem, żeby w brzusiu pojawiła się fasolka" :o Rzyg!