Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj syn doprowadza mnie do

Polecane posty

Gość gość

szewskiej pasji. Ma prawie 2 lata ale to jakis kretyn. Nie mowi nic tylko jęczy, wrzeszczy i rzuca sie na podłogę. Wlasnie wykrzyczałam mezowi, ze jak wroci z pracy to ma go pod kościół zaprowadzić i za nogę do klamki przywiązać. Płakać mi sie chce, po kiego decydowalam sie na bachora. Nie myslalam, ze taki głupek mi sie trafi.

Gość gość
kochani! ratujcie! pomózcie! jakie są prawne sposoby pozbycia się bachora?

Gość gość
słaby trolling 0/10

Gość gość
Mam 2latke, mowi bardzo duzo...za duzo...

Gość gość
Nie wiem czy to co piszesz to nie podpucha, ale jeżeli piszesz serio to powiem ci że w tym wieku dzieci się różnie zachowują i trzeba zachować cierpliwość i okazać dużo serca a dziecko się uspokoi.

Gość gość
niestety nie umiem zachować spokoju. nie kocham tego bachora, to był pomysł mego faceta i teraz i jego nie kocham. chcę być wolną kobietą , nie jestem stworzona by kupki zbierać spod niego i mu tyłek myć. i w ogóle nienawidzę smrodu , który w domu wytwarza swymi ciągłymi sikami

Gość gość
Moj jest tylko pierwszy wpis, pozostałe pisał ktos komu sie nudzi. To dziecko jest strasznie tępe, podejrzewam, ze uposledzone bo to nie mozliwe, zeby dwulatek nie mowil mama tylko pokazywal palcem i wył.

Gość gość
Wiem że tem czas gdy dziecko ma dwa lata nie należy do łatwych. Dziecko jest uparte krzykliwe i niegrzeczne ale właśnie od tego jak będzie traktowane i ile okarzesz mu serca i cierpliwości zależy jakie będzie w wieku szkolnym a później w przyszłości. Pamiętaj że poźniej problemy z synem będą większ, a tak w ogóle to biedne dziecko.

Gość gość
1/10 🖐️

Gość gość
moja pierwsza dwulatka gadała jak najęta, druga dwulatka nie mówiła prawie wcale, rozgadała się jak skończyła 2,5 roku. Dziecko cię testuje, co mu wolno, czego nie wolno. Jak się rzuca po podłodze to go zignoruj.

Gość gość
Dzieci nie zawsze w tym samym czasie zaczynają mówić chłopcy często później i jest to zupełnie normalne. Dzieci mogą zachowywać się w sposób który może sprawiać wrażenie że jest z nim coś nie tak a są zupełnie normalne.

Gość gość
Jak jesteś stuknięta to dziecko też, to tak jak zwierze, ułożone u normalnych ludzi i dzikie u głuków:D Nie każdy może mieć dzieci jak i zwierzęta:P

Gość gość
Nie jest normalne jak dwulatek nic nie mowi. Na bilansie kilka dni temu, pediatra poradziła udać sie do specjalisty. On jak sie obudzi to siedzi w łóżeczku, nigdy mnie nie zawola bo nie umie. Co to za roznica jak bedzie sie zachowywał w szkole specjalnej. Ja upośledzonego w domu nie chce.

Gość gość
Tyle spokoju co jestem w pracy miedzy inteligentnymi ludźmi, nie chce mi sie wracać do tego tłuka do domu.

Gość gość
Przecież ewidentnie dziecko to czuje, że jest niekochane więcej się tu udzielała nie będę. Dziecko trzeba kochać a wtedy to najwspanialszy okres życia, pod warunkiem, że się wie, że to jemu przekazuje się emocje i ono to samo odda jak wierny pies.

Gość gość
Nie wiesz co mówisz, pomyśl to dziecko ma tylko ciebie poza tym może tak się zachowuje bo brak mu miłości. Może spróbuj okazać mu więcej serca.

Gość gość
Żre śmieci z podłogi, jęczy, szarpie się, wrzeszczy, tępy strasznie, nie wie nawet gdzie ma nos. Od miesiecy zadnych postępów. Mowie mu, ze jak nie zacznie mowic to go zamknę do czubków.

Gość gość
Chciałam się spytać czymasz mame która pomogłby tobie w wychowaniu syna do czasu dopóki ty nie dojrzejesz do bycia mamą.

Gość gość
Faktycznie straszenie dziecka domem dla czubków to dobre i skuteczne metody wychowawcze.

Gość gość
Moja matka po zawodówce to żaden autorytet. Nie odzywam sie z nia od 10 lat odkad zabroniła mi isc na studia a ja postawiłam na swoim. Moze sie do babki z inteligencja przydał. Rece mi opadają.

Gość gość
Ostatnio mu pokazuje dom wariatów na YouTube i mowie, ze jak bedziesz niedobry to tam Cie zawioze i to troche pomaga.

Gość gość
Jeżeli teraz nie okażesz miłości i nie będziesz wobec niego cierpliwa to będziesz miała z nim poważne kłopoty jak podrośnie. Przecież to jest twój syn a te pierwsze lata jego życia są najważniejsze za kilka lat niewiele będzie można mu pomóc. Mam znajomą obydwoje po studiach i urodził im się syn z zespołem dauna i jakoś musieli się z tym pogodzic i kochają go.

Gość gość
tego to sprzedajcie cyganom, zrobicie sobie nowego