Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejkels

Czy dentysta dobrze zrobił?

Polecane posty

Gość ejkels

Witam, proszę Was o opinię co do wykonanej pracy dentysty. Byłam dziś na wizycie poniewaz zauważyłam, że coś mi się w zębie robi ( górna 'piątka). Czułam, że zęba skrobał z próchnicy, potem m włożył do niego opatrunek, wszystko dobrze, przestał boleć A teraz najlepsze : po powrocie do domu spojrzałam do lustra, wyszczerzyłam się i ujrzałam spiłowaną tą spróchniałą piątkę, ale oprócz tego dopadł się do czwórki obok i zjechał je tak, że teraz to wygląda jak kieł, a drugi jak "resztka" zęba. Wiem, że sama powinnam to zobaczyć 'po robocie ' doktorka, ale niestety szybko zwiałam . A teraz pytanie CZY ON MIAŁ PRAWO ZJEBAĆ MI TAK TE DWA ZĘBY? DLACZEGO NIE POWIEDZIAŁ, ŻE TO TAK MOZE WYGLĄDAĆ? nawet mu na estetyce nie zależało , a dodam że doktorka bardzo sobie ludzie chwalili :(

Gość gość
Kiedys mialam taka sama sytuacje, dentysta kompletnie spapral mi robote. Pozniej szukalam kogos do poprawki i ostatecznie trafilam na www.ortodontawroclaw.com.pl który poprawil mi kazda zla rzecz

Gość gość
Typowa próchnica na powierzchniach stycznych. Korona zęba gnije na styku z gnijącą koroną zęba sąsiedniego. Robi się oba zęby równocześnie. Skoro założył opatrunek, to znaczy że będzie wypełnienie. Wszystko jest OK.

Gość gość
Dobrze zrobił, co chcesz jak miałaś próchnicę też na zębach obok. Zjechał tyle ile musiał, dał opatrunek a potem Ci to ładnie nadbuduje że będą wyglądały jak twoje, nie bój się, nic źle nie zrobił.

Gość gość
Wiesz, ja korzystałam z pomocy dr Iwony Gnach-Olejniczak i byłam zadowolona, jednak każdy przypadek jest inny. Ja nosiłam stały aparat, także trochę inaczej u mnie to wyglądało.