Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często farbujecie całe włosy?

Polecane posty

Gość gość

Jaka jest bezpieczna częstotliwość, żeby nie zniszczyć włosów? Wiadomo, że każdy ma inne, ale tak mniej więcej? Farbuję na ciemny brąz i kolor szybko staje się taki bez życia :(

Zapraszam do polubienia fanpage na fb Przedłużanie włosów Profil stworzony dla wszystkich, którzy chcieliby podzielić się doświadczeniem z zabiegiem przedłużania włosów. Opinie, sugestie i porady. Czekamy na wasze opinie :) ht tps: //www.facebook.com/pages/Przed%C5%82u%C5%BCanie-w%C5%82os%C3%B3w/551006111585042 Sprawdź koniecznie! Informacje i konkursy! – Bądź na bieżąco :)

Gość gość
Co miesiąc. Ale ja farbuję henną, więc nie niszczę tylko odżywiam farbowaniem :P

Gość gość
no ja muszę farbą, bo khadi używałam i efekt był okropny i jeszcze szybciej się kolor wymywał, pomijając to, że od początku był brzydki i zgaszony

Gość gość
Ja farbuję już prawie 2 lata na blond, ale Castingiem Loreala i włosy nie są zniszczone. Za każdym razem kładę na całość, bo wiadomo jak to jest z blondami i jest ok. Farbuję co 6 tygodni tak mniej więcej.

Gość gość
zgaszony i wymywający się kolor po hennie? serio? może jakaś stara partia to była, albo nie wiem, bo ja od pierwszego farbowania widziałam coś kompletnie przeciwnego: niesamowity blask włosów i trwałość (mam wrażenie, że ten barwnik się we włosy wbudowuje, i się go nie da wymyć); moja siostra farbuje się henną (nie Khadi, jakąś inną) na czarno, i tak samo jest zachwycona