Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bolerioza?

Polecane posty

Gość gość

Igm obecne 27,5 Igg nie obecne Jutro dopiero do lekarza i nie wiem co myśleć poradzcie :( zna się ktoś?

Gość gość
ja mialam

Gość gość
Borelioza a nie bolerioza ;-)

Gość gość
Sory za przejezyczenie, Miałaś? To znaczy że wyleczylas? Jak napisz coś,

Gość gość
wyniki przyszly w tamtym roku w sierpniu -50%borolizy i 50 %wyleczona (jestem zagranica)

Gość gość
Jak jesteś tam leczona?

Gość gość
znam kogos kto zostal wyleczony wlewy dozylne z antybiotykow przez ponad 20 dni w szpitalu w bytomiu. neuroborelioza.

Gość gość
To jest nadzieja na wyleczenie, jak coś wiecie to piszcie to może pomóc nie tylko mi, chętnie się dowiem czegoś od kogoś kto to przeszedł, jak się leczył?

Gość gość
chce ci powiedziec ze nie wierzyli pierwszy raz jak bylam u lekarza w to ze mam neuroborelie.dali mi antybiotyki tylko dlatego ze im grozilam.Antybiotyki powinno sie brac przez 21 dni .Ale to nie powinno byc sie chorym kilka miesiecy? kilka lat?5?6?kur przeszlam antybiotykami .Dzis nie czuje sie dobrze ale nie jest tak zle.jestem na Facebook w takiej grupie gdzie sa wszyscy chorzy na neuroborelioze.Tam sie wymieniamy wiadomosciami.(jestem za granica)nie wiem czy macie tez jakas grupe na facebooku?

Gość gość
Nie wiem nic o grupie na Facebooku ale mi lekarka dziś wystawiła skierowanie do poradni chorób zakaźnych w Łańcucie wiec zobaczymy co będą mi radzic

Gość SeLeNa EjraNe
16:55 BARDZO SIE CIESZE ze ci dala skierowanie.Na facebooku to nie jest w Polsce i nie po POLSKU.napisz kiedy zachorowalas?

Gość gość
Nie wiem kiedy kleszcza miałam nienraz ale żadnych objawów typu rumień czy gorączka poprostu zaczęły mnie boleć stawy a najbardziej kręgosłup :( teraz jak czytam to wiele objawów jakie przypisywalam nerwicy,zmęczeniu, to okazuje się ze mogą być przez bolerioze w pon. Idę do lekarza to zobaczę jakie mi ustali leczenie sama musze więcej na ten temat poczytać żeby wiedzieć co jest najlepsze dlamnie? Jakie leki itd?

Gość Jakie to przykre
Mam kumpla który od wielu lat choruje na boreliozę.Padło mu na oczy, na stawy i w ogóle jest chory.Wygląd ma siedemdziesięciolatka chociaż jest po 50 tce.Leczyli Go antybiotykami dożylnie, całymi miesiącami leżał w szpitalu i zamiast lepiej jest gorzej! Tej choroby nie da sie wyleczyć i co gorsze postępuje.

Gość gość
Nawet nie strasz :( ja wierzę że umnie ieszcze nie narobila takich spustoszen w organizmie jak utwojego kolegi, może to antybiotyki go dobiły? Przy praniu antyb.to trzeba dietę trzymać i uzupełniać dobre bakterie sama niewiem :( opisz więcej coś o tym koledze Ps dzięki za linki, poczytam.

Gość SeLeNa EjraNe
22:19 ten kumpel musial byc zarazony przez jakies kilka lat??,tak to bywa-kleszcz ugryzie i czlowiek nawet nie wie kiedy.Kolezanki z pracy tesc mial 20 roznych wirusow w organizmie po ukaszeniu przez kleszcza(kleszcz siedzial w pepku) byl bardzo chory z tej rozpaczy zawiezli go gdzies do Niemiec na leczenie/troche mu pomoglo ale nie jest z nim dobrze. do 06:08 narazie nic nie wiesz wiec spokojnie -wrazie czego to zakaceptuj tak jak jak -chroniczna choroba trzeba z tym zyc i koniec,nikogo to nawet nie interesuje ze bylam/ jestem chora czy mialam neuroborelie.maja w d´´´´.;u:::::::pie.Trzymaj sie cieplo i nie zalamuj sie ,nic ci to nie pomoze,ja mam depreseje i nikogo to nie obchodzi.Poczekaj na wyniki wtedy sie mozesz zalamac psychicznie jak sie dowiesz prawdy.:-)

Gość SeLeNa EjraNe
WYBACZ ZAPOMNIALAM CI NAPISAC ZE w tej grupie na facebooku tam sa ludzie ktorzy sobie nawzajem pomagaja ,mnie doradzili pic z sokiem -MSM w proszku -Metylo-Sulfonylo-Methane) kup sobie MSM i pij co rano.to jest gorzkie ale ja bym nawet g::::o-----W---NO wypila.Chyba mi to troche uratowalo zycie.Sprubowac mozesz.Nie pisalabym gdybym nie wiedziala o efektach,wlosy mi zaczely odrastac****aznokcie .Sama zobaczysz roznice.pozdrowienia.Ps.nie wiem gdzie sie w Polsce kupuje MSM ?

Gość gość
Absolutnie nie zgadzam się z tym, że boreliozy nie można wyleczyć. Sama chorowałam na boreliozę, po długiej tułaczce od lekarza do lekarza postanowiłam w kocu wypróbować leczenia boreliozy ilads. Niestety specjalistów w Polsce jest niewielu - ja trafiłam do Gdańska do pani doktor kaczor-felskiej (http://kaczorfelskamed.pl/). Leczenie było długie, oprócz samej boreliozy pani doktor zajęła się też wszystkimi negatywnymi objawami. Minęło 5 lat, testy są negatywne, a ja cieszę się zdrowiem.

Gość maggie705
Bardzo dużą wiedzę na temat Boreliozy osiągniesz czytając darmowy e- bok , który możesz pobrać ze strony: http://jakleczycborelioze.pl . Aż stron wiedzy na temat tej choroby, opracowany przez specjalistów. Do tego na stronie znajdziesz wiele porad i artykułów, poświęconych kleszczom i tej chorobie.

Gość anastazja4309
Ta choroba borelioza jest straszna, a każdy może doświadczyć jej. Takie mamy w naszych czasach otoczenie. Warto się badać wcześniej, aby jak najwcześniej ją wykryć. Zresztą poczytajcie sobie na ten temat na: http://novaclinic.pl/d/91-borelioza-koinfekcje-poradnik . Wciągający poradnik, w którym znajdziecie wiele informacji związanym z tą chorobą.

Gość gość
Świetne mam doświadczenia z Futura Medica na Moniuszki w Krakowie, profesjonalna obsługa, super dokładna diagnostyka, tutaj nie dobierają leczenia na zasadzie – chybił trafił, tylko faktycznie działanie jest dobrane w punkt, przez co można szybciej i bezpieczniej się wyleczyć.

Gość marcyska66
Więcej na temat boreliozy i metod leczeni znajdziesz tutaj https://biomedcomplex.pl/index.php/borelioza/ . Niestety kleszcze z roku na rok są coraz bardziej kłopotliwe i przyznam, że sama zawsze dokładnie oglądam dzieciaki.

Gość Artur

Nie dajcie się tylko nabrać na leczenie wynalazkami na 220V -wszelkie maszyny i cuda na bazie suplementów beda sporo kosztowały ale efekt zostanie jedynie w kieszeni lekarza .