Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem na sprzedaż

Polecane posty

Gość gość

Widząc content marketing i nie ujmując mu szacunku, z całą pewnością brak mu emocji. Wszystko jest sztuczne i ubrane w ładne wdzianko na sprzedaż. Nie wzbijam się na wyżyny wiedzy, lecz widzę to sercem. Nie powiem, mam też w głowie chwytliwe slogany, ale żeby dotrzeć, by brać, jak dla mnie trzeba dużo rozdać. A podchodzenie klienta tym, że tego nie ma, tamtym, że być może będzie miał bardziej miękko, a tu, że już nie będzie musiał brudzić sobie rąk przy gotowaniu, brzmi wstrętnie. Tym bardziej, że listy ofertowe są zbyt długie, a wcześniej czy później po 1000 zzs, pomimo "teraz jesteś tu ze mną", "bądź dalej", "oho mam cię, bo dalej to czytasz" nie leży w moich intencjach. "Kasia schudła", "ty też możesz", "ty też musisz", "schudniesz, schudniesz.." Ja mam inną koncepcję, całkiem nie taką.

Gość gość
Nie zgodzę się, nie każdy content marketing jest nieskuteczny czy niewartościowy. LeadBullet jest ekspertem jeśli chodzi o idealny content marketing. Obecność na rynku od 5 lat i ilość zadowolonych klientów są niezawodnym wyznacznikiem poziomu i skuteczności tekstów.

Gość gość
Ha ha ha, leże. Leadbullet jest niewypłacalny i nierzetelny. Na forach jest o tym dużo. Mi też wisicie kasę. No i też mam forum i na nim też spamujecie pisząc pozytywne opinie o firmie. Żenada.