Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OPOL

Lubicie Kusze?

Polecane posty

Gość świstak trojański
"Trudno wam dogodzić." Tak. Kafe to najbardziej wymagające audytorium od czasu publicznej egzekucji Marii Antoniny. :p

Gość gość
A powinni. W końcu to głupiutka młodzież będzie łożyć na twoją emeryturę. Ale skoro lubisz się "zabawić" na stare lata na forum o kupie, to gratuluje. 🖐️ Nie ma to jak zabłysnąć intelektem i czuć się jak Guliwer w krainie gimbazy. 🖐️

Gość gość
...ktury... nie dziękuj Kusza 💤 🖐️

Kto by pomyślał, że powszechna, darmowa edukacja będzie miała tak opłakane skutki? Ledwie człowiek skrobnie sobie coś na forum, a już po chwili wszyscy wiedzą, że jest idiotą. W czasach szalejącego analfabetyzmu łatwiej było zachować takie rzeczy w sekrecie. :-o

Gość gość
Wiesz świstak jak wygląda twój post? Jakbyś się odlał na ścianę. Ty sobie tłumaczysz, zrobiłem to a inni ktoś nasikał na ścianę. Tyle z twojej retoryki 💤 🖐️

Gość gość
a gdzie jest Petrov?

Gość gość
Komplikować? To on coś skomplikował, bo kompletnie nie rozumiem, co przez swój post chciał powiedzieć. I nie interesuje mnie czy jest pedałem, czy tam kimś innym. :O

Tym niemniej, Kuszo, nawiązanie do motywów urynistyczno-ekskrementalnych w powyższej interpretacji należy uznać za krok we właściwym kierunku. Jeśli oczywiście zamierzamy podtrzymać obowiązujące na forum trendy. :classic_cool:

Gość gość
Już się nie posraj inteligenciku. :O :O Jak czujesz potrzebę kultury słowa, to popisz sobie z dziadkiem. Dlaczego tego nie robisz? Za słabo będziesz błyszczał? Chętnie poczytam sobie starcie inteligentnych tytanów.

"Już się nie posraj inteligenciku. Jak czujesz potrzebę kultury słowa, to popisz sobie z dziadkiem. Dlaczego tego nie robisz?" Bo lubię wyobrażać sobie, jak marszczy Ci się czoło, gdy spoglądasz w monitor, Gościu. ;)

Gość gość
I co mi się jeszcze robi? :O Już sobie tak nie schlebiaj. I jak już musisz pisać, to załóż sobie pamiętnik, wtedy będziesz miał godnego siebie odbiorcę twoich z du/py wysranych tekstów, dla pedałów i koliesi w rajtuzach. :O 🖐️

Gość gość
C***a jeb/ana :O

Gość gość
12.06 Nowy login stary trolu :D:D:D