Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwny sen pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Często śni mi sie moja nieodzwajemniona miłość, która w snach odwzajemnie moje uczucia. Choc w realu, wydawalo mi sie, ze on cos do mnie czuje, ale dla niego to tylko przyjazn. Co moga oznaczac te sny ? Prosze o powazne wypowiedzi.

Gość gość
ja udzielić poważnej odpowiedzi na niepoważne pytanie :D

Gość gość
Może dla mnie to ważne pytanie, bo mecze sie z tym od ponad roku. Moze wypowie sie ktos, kto ma/ mial podobnie i jak to zakonczylo sie albo zna sie na interpretacjii snów ?

Gość gość
Nie znam się na interpretacji snów ale uważam ,że w tych snach Twoja podświadomość bardzo pragnie realizacji prawdziwej miłości. Musisz działać by pragnienie się zrealizowało. Nie koniecznie z tym kto Ci się śni.

Gość gość
Staram sie, tylko ze kocham ta osobe i on wie o tym. Nie potrafie o niej nie myslec. Myslicie ze ta osoba tez moze cos czuc, skoro tak mocno to przezywam ? Czy to tylko moje inwidualne pragnienia ?

Gość gość
ta osoba do ciebie nic nie czuje. to ty do niej coś czujesz i to ty stale o niej myślisz. dlatego w snach jest odwrotnie niż w realnym życiu bo mądry organizm broni się przed tępą kobietą, która nie potrafi tego pojąć i woli dalej katować się jakimiś złudzeniami, niż przyjąć na klatę, że nic z tego nie ma realnie. głupia jesteś. tyle.

Gość gość
Prosze mmie nie obrazać, bo nie jestem głupia, tylko beznadziejnie zakochana. I on sam wykazywał pewne zainteresowanie, ale poprostu nie dogadalismy sie w tej kwesti, a normalnie mamy bardzo dobre i przyjazne stosunki. Wypowie sie ktos jeszcze ?

Gość gość
nie jesteś z nim jednak chociaż o tym marzysz :D jak dla mnie, skoro sie z nim w tym temacie nie porozumiałaś, to nic z tego nie masz. :P

To są tylko Twoje ukryte pragnienia, nic więcej. To nie sen proroczy ;)