Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem sprawy intymnej

Polecane posty

Gość gość

Witam, z góry przepraszam za ten temat ale sprawa dotyk też i mnie. Problem dotyczy mojej kobiety, a mianowicie moja kobieta postanowiła iż chcę ogolić i wydepilować swój zarośnięty trójkąt na dole, którego nie ruszała odkąd się poznaliśmy lecz teraz coś jej strzeliło do głowy, a mojego zdania kompletnie nie bierze pod uwagę. Uwielbiam jej czarny gęsty busz odgarnianie włosków aby dostać się do swojej cipki jest czym niebywałym, a ona chcę pozbawić mi tej przyjemności. Wczoraj stwierdziła co do tej pory tego nie mówiła, że źle wygląda w stringach bo wszystkie włosy jej z boku i z góry wyłażą co jest kompletną bzdura. Jak jej przemówić aby zostawiła w spokoju moje futerko i cipkę.

Gość gość
Zarost tam jest obrzydliwy i obleśny i nie dziwię się że chcę go się pozbyć! Dziwne, że tak późno :)

Gość gość
Ona mówi, żebym ja też ogolił włosy przy kiełbasie. Czy mogę jej odmówić?

Gość gość
Obrzydliwe. Powiedz jej zeby wszom eksmisji nie robila :D

Gość gość
Skoro jej to nie pasje lepiej to zrób. Bez włosów penis wydaję się większy, wygląda bardziej okazale :)

Gość gość
gość dziś PODSZYW Ja tak nie uważam bo jakby nie patrzeć do tyłek jak i otwory należą do mnie, w jakim celu ona chcę to zrobić skoro jesteśmy razem i ma świadomość, że uwielbiam ją tak mocno zarośniętą? Czy ona się kieruje?

Gość gość
mój facet znów woli żebym była ogolona, ale w ramach protestu za to że zgolił włosy na głowie co mi sie w ogóle nie podoba, zapuściłam futerko między nogami i tak zostanie :D

Gość gość
11:31 to NIE PODSZYW!

Gość gość
Moja ukochana też ma "jeszcze" futerko między nogami i chciałbym aby tak zostało jakby nie patrzeć to ja czerpie z tego największa przyjemność.