Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chcę zyć jak kafeterianki

Polecane posty

Gość gość

z teściami, dwojgiem dzieci na 40 metrach spiąc na fince zamiast normalnym małżeńskim łózku mając byle kuchenkę gazowa na mikroskopijnej przestrzeni takich tematów jest tu wiele, nie wiem jak tak można albo w małych miastach, na wsiach bez mozliwości znalezienia pracy nigdy nie zdecyduję się na takie zycie, tak mi dopomóz bóg, bo jak czytam o mopsach i socjalach albo o poradach jak gotować placki z cebuli, to mnie cofa co wyście tym dzieciom zrobiły ze swoich egoistycznych, podyktowanych cipą zachcianek??

Gość gość
Ja jestem facetem i też tak nie chcę. Mam 28 lat i planuję życie singla.

Gość gość
współczuję ci autorko, szkoda, że nie widziałaś innego zycia

Gość gość
NIE WIĄZAĆ SIĘ Z ŻADNĄ BABĄ!żyć sobie wygodnie , pracować -wystarczy na życie spokojnie jak się nie pije i ćpa. święty spokój. ja tak mam dwa pokoje po Rodzicach w Wawie własne, samowystarczalny. podróżuje i mam swoje pasje i żadna baba mi w niczym nie przeszkadza. na brak seksu też nie narzekam

Gość gość
ale chyba sporo wydajesz na krem do rąk

Gość gość
mniej niż na jakąkolwiek babę. święty spokój jest bezcenny!

Gość gość
kto by chciał prawiczka na 40 metrach co sam w życiu nic nie osiągnął

Gość gość
widziałam inne życie moja siostra ma lepiej, ale ona nie ma dzieci (ma męża) moja kuzynka z facetem, to samo moi dwaj kuzyni, ale to wyjatek moja jedna kuzynka ma dobrze, duzy dom, męża, dziecko inna jest samotną matką, która się puściła, więc wzięła rozwód inną tez zostawił facet, bo wyszła za takiego, co sie znęca jedna kuzynka mieszka jak kafeterianki znajome , co mają rodziny to laski, które siedzą całe życie na jednej wiosze, nawet szkoły nie skończyły, wiem po fb normalne sytuacje to mniejszośc zdecydowana reguła jaką widzę jest taka, że kto ma pszczoły ten ma miód, kto dzieci ten smród, i nie pisze tego, by komus dowalic, lecz dlatego, że to widze

Gość gość
no jak obracasz się w środowisku takich niegramotnych ludków, a wiedzę czerpiesz z fb to nic dziwnego

Gość gość
bez kobiety można naprawdę dużo osiągnąć. nie hamuje żadna naszych dążeń. i nie żyje jak tasiemiec na nasz koszt. Panowie.

Gość gość
widac tylko na taką cię stać

Gość gość
bez kobiety można naprawdę dużo osiągnąć. nie hamuje żadna naszych dążeń. i nie żyje jak tasiemiec na nasz koszt. Panowie. x zostań singlem i tylko się nie rozmnażaj, głupie geny powinny zniknąć z puli naszego narodu

Gość gość
fb to nie jest złe źródło informacji o ludziach nie wiesz nawet ile można się dowiedziec o człowieku z jego fb ludzie wysyłają tam zdjęcie z usg, ze ślubu, wstawiają zdjecia domu, samochodu, często całej rodziny, udostepniają artykuły, znasz ich poglądy polityczne, a nawet lęki, bo toczą tam prywatne rozmowy, które widoczne są publicznie widzisz co osoba lajkuje i to tez dostarcza ci informacji o jej wrażliwości nie znasz zycia i skoro mam koleżanki z podstawówki, które dokumentują swoje życie rodzinne, to widzę nawet ile przytyły po poordzie, widzę nawet czy dzielą się obowiązkami z mężem, wiem jak wygląda ich dziecko i jakie robi postępy nie masz pojęcia o zyciu, skoro twierdzisz,że wiedza z fb to marna wiedza tylu ludzi się teraz z tego próbuje wycofać...dlaczego? własnie dlatego kochana, że potencjalny pracodawca, twój potencjalny adorator itd. wiedzą wszystko o tobie dzięki sieci i ja wiem jak zyją matki najbardziej egzaltowane macierzyństwem są w łebku najuboższe, im bardziej kobieta kocha dziecko, tym bardziej ma zj****e pozostałe sfery zycia

Gość gość
ile ty masz lat jak ty realne życie porównujesz do tego na fb? dawno się tak nie uśmiałam

Gość gość
a czym to sie , psia mac rózni? na d klawiaturą siedzi żywy człowiek i wkleja swoje zdjęcia i opisuje swój stan ducha jak ludzie kłamią w sieci, to i w realu mogą kłamać jeśli kłamią wszędzie, to i tak ich kłamstwa są ciekawe, bo na czyms te kłamstwa budują, czyz nie na realnym zyciu? i zawsze pozostaje jeszcze zasadnicze pytanie: dlaczego kłamią?

Gość gość
oj dzieci, dzieci

Gość gość
Fakt faktem, ze w niektórych firmach, znim zatrudnią pracownika, przeswietlają jego wszystkie portale spolecznosciowe. Duzo mozna się dowiedziec o kandydacie.

Gość gość
I slusznie autorko. Zyczę ci spelnienia twoich planów i marzeń:)

Gość gość
Własciwa kobieta jest SZYJĄ która kreci głową.Sukces męża jest za sprawa mądrej zony,ale jak na pustaki trafiacie to widać tylko takie na was lecą.

Gość gość
A tak w ogóle nie ma mnie na fb.Nie będę żadnych swoich zdjęć do netu wklejać,glupota.

Gość gość
też nie chcę tak żyć, i nie będę. od 18 roku życia pracuję ciężko na przyszłe życie, żałuję, że nie wcześniej, ale miałam fiu bździu w głowie.

Gość gość
13.24 dziękuję;-) i podtrzymuję, że kafe przyciąga głównie patolę

Gość gość
Glupie baby i tępych facetow co w realu nie radzą sobie z kobietami.

Gość gośćpatologia
tak ,ja nie przepadam za ludzmi i unikam bliższych otarć w realu tylko tu mogę poczytać z bezpiecznej odległości co macie w makówkach jakie macie charakterki :-) i jeszcze bardziej wiem czym to śmierdzi zbliżać się do przeciętnej osoby

Gość gość
Jeszcze raz, wszystkiego spelnionego:) wchodzę tu jako kobieta spelniona, zadowolona ze swego zycia.( Problemy ma kazdy, trzeba je pokonywać, i isc dalej...) Nie chodzi o bogactwo, ale o godne zycie, realizację pasji, dbanie o dary, które dostalam z góry, rozwijanie talentów. Partner zyciowy powinien byc mądrym czlowiekiem, wielkodusznym, nie egoistycznym i malostkowym. Wtedy jest sens zyc we dwoje:)

Gość gość
A ja wśród swoich znajomych i rodziny mam normalnych ludzi, nie wiem może to wynika z tego ze mieszkam w Warszawie ale obce są mi te mopsy, patologie, bezrobocie. Mam fajnego męża dziecko, duży dom, prace, mimo że jesteśmy po 30 nadal wychodzimy, podróżujemy i co więcej wszyscy wokół mnie żyją podobnie. Dziecko to nie była dla mnie jakaś przeszkoda w czymkolwiek, uważam ( inaczej niż kafeterianki) ze większość facetów jest spoko, nie boje się zdrady raczej odkrywamy z mężem coraz to nowe rzeczy w tej sferze. I tak zgadzam się takie fora przyciągają specyficznych ludzi.