Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olorinek

Ile GB moze pozerac czat?

Polecane posty

Chciałem wykupic interenet na karte zeby nie nudzic sie w pracy przez 12 godzin ... nie bede online ogladal filmow ani gral w gry jedynie fb ew cos do czytania ale gdybym sie wybitnie nudzil chcialbym wejsc na czat wp.pl - ile to zjada gb? czy wykupienie 30 gb starczylo by na takie rozmowy przy 12 godz zmianach? czy malo co zuzyje?

Gość gość
ja mam zainstalowany ten program, on zlicza wszystkie dane, ja normalnie mam internet stacjonarny ale byłem ciekaw ile co pobiera danych. Tam ogólnie zlicza ile zyżyłeś podczas 1 dnia, podczas tygodnia i miesiąca, ja to mam ponad rok zainstalowane to mam fajne statystyki, ale możesz też wziąć licznik pojedyńczej sesji, ja np tak sprawdzałem ile danych potrzeba do obejrzenia 2 minutowego filmiku na YT, więc włączałem nową sesje (zaczyna lecieć czas i zliczać dane) wtedy włączyłem filmik i jak sie skończył zakończyłem sesje i wiedziałem ile danych potrzeba. Ty tak samo mozesz sobie zrobic na kompie i bedziesz wiedzial orientacyjnie ile bierze danych na przeglądanie fb i czatowanie http://www.dobreprogramy.pl/NetWorx,Program,Windows,15976.html

Gość gość
dodam, ze ja uzywam to mam zainstalowane na normalnym kompie z normalnym domowym internetem i średnio na miesiąc program zlicza mi ze wykorzystałem około 40-50gb danych, ale to z wszystkim, z oglądaniem YT, przeglądaniem stron, streamy, radio internetowe itp

Dzieki zaraz pobiore ten program --- a co do textu to czat wp to tez reklamy

Gość gość
ZNALAZŁEŚ PRACE PASOŻYCIE ? NARESZCIE