Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie brzydkich mężów. Mi podoba się tylko mój, jak patrze na waszych to masakra

Polecane posty

Gość gość

Jak tak patrze na osiedlu lub w pracy to macie kobitki fatalny gust. Albo takich chudych myszowatych sobie bierzecie w jeansach i nijakiej koszuli albo inne brzydale. Skąd wy ich bierzecie? Mój ma boską twarz, lekki zarost, szerokie ramiona, dużego penisa.

Gość gość
I głupią babę też ma, jak widać.

Gość gość
A ja jak patrzę na osiedlu na twojego to nie widzę tego bożyszcza, którym mówisz tylko zarośniętego miśka z brzuszyskiem i szeroki to on jest owszem :P Łatwiej go przeskoczyć niż obejść tak się toczy hehe :P więc mi tu bajek nie opowiadaj :P widze to wiem :P

Gość gość
A i tępy z koro sobie takiego tepaka jak ty wziął, swój do swego ciągnie.... Temat taki jak ty głupi i durny..... Ci według ciebie " brzydcy" dla ich żon są super, często też nie gębą się liczy tylko to co w głowie....

Gość gość
"z koro" ?? ;D ale żeś napisała tępa idioto a jeszcze śmiesz pouczać... SKORO a nie z koro..patologia

Gość gość
o autokorekcie słyszałaś matołku? Pewnie nie, bo cię nie stać na komórkę z t9 :D A ja męża mam brzydkiego, ale za to kasiasty i dobry w łóżku. Przynajmniej baby mi się za nim nie oglądają.

Gość gość
my mamy brzydkich mezow a ty bedziesz miala puste dziecko :D zwazywszy na poziom twojego tematu,,,

Gość gość
tak tak wszystkie macie przystojnych mezow i pikne dzieci haaa

Gość gość
A mój jest przystojny, ma dużego penisa, dobrze zarabia i kocha mnie ponad wszystko :) Autorko chciałabym zobaczyc jak ty wyglądasz i ten twój "ekstra" mężuś :D

Gość gość
Tu autorka Moj Henio wygrzebuje dla calej naszej rodziny najlepsze kąski ze smietniczka :) ma piekny zarost, ktory zamieszkuja wszy :) jego penis juz mu odpada, to chyba po ostatniej wenerce, jaką od krychy przyniósł do naszej styropianowej chatki :) Zazdroscicie!

Gość gość
A skąd ty wiesz jakie penisy mają nasi mężowie? Może akurat mój ma większego? Mój może nie jest modelem ale dla mnie jest przystojny, a co lepsze, dobry dla mnie. Do tego jest inteligentny, jest lekarzem i jak widzę go w chirurgicznym fartuchy to zawsze mam na niego ochotę. Nie obchodzi mnie zatem że dla Ciebie jest brzydki.

Gość gość
Mój jest prawdziwym przystojniakiem. 185 wzrostu, modna fryzura, szerokie ramiona, wąska zgrabna pupa, modne ubrania, ciemna karnacja, zawsze zadbany, czysty i pachnący. Cóż z tego skoro ręce lewe do pracy, w domu nic nie potrafi zrobić nawet głupiego prania zrobic. Wstyd mi jak wuj bo z byle pierdołom muszę szwagra prosić. Dzisiaj głupiego świerka usunąć musiałam się prosic