Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodko winna

Pozwolę sobie _8_cd..

Polecane posty

Gość gość
...

Gość Zimny dran
Szkoda ze tu tyle debili ktorzy nie maja innego zajecia jak zatruwanie komus zycia

Gość gość
To jest ich stala metoda manipulacyjna gdzie przypisuja komus cos. Zostaw to cos, dajmy im ten temat na zjedzenie.:D

Gość gość
Przekroj spoleczenstwa ot co. :D

Gość gość
Gosc co mąci ma jednej rece gowno i tym gownem jest on i jemu podobni ukrywajacy sie pod gosciem. A w drugiej rece gosc ma jakies checi. Gosciu sprawdz ktora reke masz ciezsza. hehehe

Gość gość
Mnie musialby ktos placic gruba kase abym latal za kims kilka MIESIECY jak pies za rowerzysta i dosrywal z goscia. To jest zatrwazajace i jeszcze gosc pamieta detale z czyjegos zycia. Ja p*****le, zapisujesz to gosciu. Nie odpowiadaj.

Gość gość
Oki Zolzo, pozniej jestem, bo robie kilka rzeczy jednoczesnie. ;)

Gość gość
No ba, pomarańcze są p******e bo pamiętają, jak tu bluzgałeś Bogu ducha winnych. Za to pisanie tu od roku na różnych nickach, tworzenie kilku tożsamości i robienie znajomych w ciula to wzór normalności i udanego życia w realu :D miłego wieczoru :)

Gość gość
Słodka i tak wróci na forum, pod innym nickiem. I znowu zacznie się cyrk. i tak w kółko.

Gość gość
Zolzo napewno wyslalas ? :) Sprawdz w folderze wyslanych i czy nie nastapil zwrot np.za sprawa przepelnionej skrzynki, bo nic nie otrzymalem, a nie jestem na tzw.czarnej liscie wiec wszystko hula u mnie. ;)

Gość gość
8

Gość gość
Dobra, juz mam wiec nie bylo pytania. :)

Gość gość
pełna konspiracja:D privovać z Kręchą to jak uprawiać seks z rodziną w pokoju obok:)

@Slodka\ Machaniizm jest prosty ta kobieta jest zazdrosna o to ze przyciagasz uwage mezczyzn ktorymi ona jest zaintersowana:) Bo mozesz sobie wejsc pod nickiem "zgrzebny wor"a ona i tak przegra walke o uwage takiego mezczyzny jak Widmo:) I zeby byla jasnosc Ja nie twierdze ze Ty jakos specjalnie walczysz o uwage Widmo:) Po prostu z Widmo jestescie bratnimi duszami i to wszystko wychodzi naturalnie ktore minely sie w zyciu jako mezczyzna i kobieta ale odnazlezliscie sie jak dwoje ludzi:) Tak czasami bywa w zyciu:) Wiec nigdzie mi tu nie uciekaj!!! Siedz na du/pie i olewaj zazdrosne babska:) Bo jak nie to sam osobiscie rozespana wrzuce sie z samego rana do jeziora na naszej wyprawie do Kanady z Widmo:) A teraz prosze mi tu wstawic zdjecie Twojego popisowego ciasta bo juz oczyma wyobrazni widze jak z Widmo zajadamy go rano do kawy na naszej wyprawie:)

Gość gość
Slodka czy krecha to koke?

Gość gość
"z Widmo" :O z Widmem, pacanie, naucz sie pisac/mowic/myslec :O

Wilk:) dziś nic nie upiekłam..no wybacz..ale smaka mam na rogale, więc co ma wisieć nie utonie:) pozdrawiam:)

Gość wygrany
widmo moja metoda działa.Zgłaszam wulgarne wpisy i tematy, i sa usuwane.:-) Róbcie to samo.Wiecej zgloszeń,byc moze szybsza rekacja :-)