Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strażak 24 lata

Jezus dziś był wypadek i musieliśmy wycinać kobiete w ciąży, to moja pierwsza

Polecane posty

Gość Strażak 24 lata

akcja :( skończyłem szkołe aspirancką ale to był dziś mega hardkor, zderzenie czołowe osobówki z busem, w busie ludziom nic sie wielkiego nie stało, ale ta kobieta przygnieciona, daewoo matizem jechała, musieliśmy ją wycinać, miała stopę zmiażdzoną, całe nogi poharatane, z nosa krew, na twarzy krew i jeszcze w ciąży :o Na szczęście akcja poszła dosyć sprawnie i jej i dziecku nic nie jest :) Z tego jestem dumny, że mogę nieść pomoc i ratować ludzi ;)

Gość gość
mojego kolegi tata jeździ karetką jest nałogowym alkocholikiem dlaniego wsiadanie do karetki gdy pił dzień wczesniej wieczorem duże ilosci alkocholu to pestka moze nawet wali zeadzi karetka wiec ta duma z noszenia ludziom pomoc szyko ci minie

Gość gość
Szacun.

Gość gość
To , ze sa tak nieodpowiedzialne osoby nie oznacza, ze nie moze byc z siebie dumny. On to nie tata twojego kolegi. Najlepiej wdeptac od razu w ziemie. Zdziwil bys sie ilu lekarzy to nalogowi alkocholicy

Gość gość
Dziękuje :)

Gość gość
Ahhhh ja mam slabosc do strazakow :) super wygladacie jak jedziecie na akcje :) chcialabym porandkowac z jakims strazakiem ale zadnego nie znam :( a co do akcji, szacunek Ci sie nalezy, ratujesz zycie ludzkie! Wyrownojesz bilans na tym swiecie z tymi ktorzy je odbieraja!

Gość gość
Szczere gratulacje.Syn, przez jedno lato zatrudnił się jako ratownik na plaży, dwie osoby nie udało się uratować, nie wytrzymał do końca sezonu. Kilka razy we śnie widział te akcje i tych topielców. Nie każdy nadaje się do takiej pracy. Życzę samych sukcesów.

Gość Strażak 24 lata
dzięki :) udało mi się prowo... lemingi łyknęły :classic_cool:

Gość gość
miałem podejrzenia własnie ze to prowo ale ten ojciec mojego kumpla lubi byc wstawiony w karetce naprawde gratulacje za dobre prowo:D

Gość gość
Gość 20;03 Jak będziesz robiła błędy, to żaden strażak nie będzie z tobą randkował.

Gość gość
Dobrze, że prowo, bo już miałam pisać abyś jednak służbowych spraw na tym forum nie opisywał :D

Gość gość
Tandeta niezła, i na c***ja to?

Gość gość
Oj tam nie czepiaj sie ortografii :) nie badz dobrym kafeterianinem, sama zauwazylam ale juz bylo po ptokach bo poszlo w internety :)

Gość gość
provo nie provo strażacy są fajni :-)a głupie p***y żałosne :-)

Gość gość
Gość 20;27 ale ja bardziej żartobliwy zamysł miałam niż złośliwy, nie gniewaj się.

Gość gość
i znowu ten /po/je/ba/ny/ link z darmowymi zeczami

Gość gość
nie ważne ze provo ,ale to ze ludzie najbardziej szanują wlasnie strazakow i maja do nich największe zaufanie

Gość gość
20;35 już ktoś ci zwracał uwagę na byki, a ty znów ; pisze się RZECZAMI.

Gość gość
20:34 ja sie nie gniewam :) ale typem analfabetki nie jestem uwierz :) tylko polskich znakow nie uzywam :)