Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkwiecista

Mam teraz taka ochotę na seks ze juz nie wyrabiam

Polecane posty

Gość gość
Mam 30 lat, a Ty?

Gość gość
To ile?:)

Gość gość
Wiesz... Wieczny foch, lubię starsze od siebie doświadczone kobiety.

No,kilka miesięcy mi brakuje do 40..mam starszego faceta od siebie,niby jest ok ale brakuje mi czegos ostrego czasami..czyli co lubisz?

Gość gość
Lubię próbować nowe pozycje. Chyba najbardziej odpowiada mi od tyłu, bardzo podnieca mnie widok pośladków. Posuwam wtedy niczym młot pneumatyczny, potem zwalniam na chwilę, żeby potem przejść znów na najwyższe obroty. Lubię też pozycję, gdy kobieta kładzie mi nogi na ramiona, mogę wtedy pieścić jej stopy. Uprawiam też seks hiszpański. No i oczywiście na jeźdźca z jego wersją - odwrócony jeździec. Chętnie liżę tam gdzie kobieta sobie zapragnie. A Ty na co masz ochotę?

Gość gość nocny
Coś nie bardzo ten gość lubi starsze i doświadczone kobiety, skoro się już nie odzywa.

No bo jak ciebie nazwa starszym i doświadczonym, to nie wiadomo czy sie cieszyć czy smucic. Wiec odzewu nie bylo i poszedł sobie

Właściwie nawet nie wiem czego tu szukam,kogo? nigdy nie miałam problemu z zawieraniem znajomości w realu..

Może nie szukasz, a po prostu chcesz pogadać. Zresztą, to wciąga, niby juz powinienem spać, a jeszcze zerkam, co ludzie pisza

Ciekawosć ludzi,czy mają podobne problemy do moich..no i jak w tytule haha. Ja też już powinnam spać,ciekawa też jestem Ciebie

Hmm, no pare lat po 40;) ochota na seks, to prawda, chociaż byl dzisiaj, a właściwie wczoraj juz. Nie wiem skąd to sie bierze, im człowiek bardziej mysli, tym bardziej mu sie chce. Zresztą tutaj wszyscy gadaja o seksie, no chyba ze się kłócą. Ciekawe miejsce ale sympatyczne. No bo gdzie tak porozmawiasz o tym z obca osoba w miarę otwarcie?

Gość gość
Tez jetsam przed 40 I mam podobnie

Gość gość
Jetsam Sam I mam wielka chcice moze ktoras Pani ma podobnie?

Gość gość
Umowie się z wami to wam przejdzie

Gość gość
Gość 17.03. (23:39): Nie wiem co jest niestosownego w sformułowaniu: starsza ODE MNIE i doświadczona (życiowo) kobieta.