Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawiłem dziewczynę i teraz żałuję

Polecane posty

Gość gość
Idiota

Gość gość
..

Gość gość
:-(

Gość gość
Byłam,nie przebaczyłam i całe szczęście

Gość gość
autorze a ile masz lat? bo skoro nie chcesz mieć jeszcze dzieci to widocznie nie dojrzałes.. poprostu ci brakuje jej ...moim zdaniem poprostu zerwanie przyszło ci z łatwością tylko dlatego ze myslales ze i tym razem ona będzie pierwsza pisać ..błagać cię...tęsknić itp...a ze nie pisze , nie narzuca sie i pozwoliła ci odejść to poczules wolność która tak naprawdę nie była ci potrzebna..i ci brak tego co było ..wypełniania czasu nią... być może ona czuje się urażona tym ze ją skrzywdziłes i po takim czasie związku potraktowałes jak niepowiem co... gdy ona cię kochala.. ceni się dziewczyna ze nie leci do ciebie teraz po jednym żałosnym ,,tęsknię" zasługuje na dużo więcej..

Gość gość
Mam 25 lat..

Gość gość
...

Gość gość
a ona ile ? jak na 25 lat to powinienes dojrzeć..staraj się walcz o nią póki nikogo nie mA

Gość gość
poza tym czemu wgl powiedziałes jej ze ja nigdy nie kochales czy od dawna nie kochales czy coś ? serio w tym momencie byłeś przekonany ze jej nie kochasz ?? czy powiedziałes to od tak...bo wiedziałes ze ona i tak będzie się odzywać itp itd ? i jak doszło do tej rozmowy wgl ? kłóciliscie się o coś i wtedy to powiedziałes w nerwach czy jak to było , i jakie były jej ostatnie słowa ..bo jeśli milczy od tamtej pory to ważne co napisała jako ostatnie...;)

Gość gość
Ona pierwsza zaczęła temat. Powiedziała że widzi że coś jest nie tak i ja wtedy powiedziałem że to koniec i że już od dawna chciałem to zrobić. Widziałem jak poleciały jej łzy ale nie błagała mnie ani nie zatrzymywała. Kazałem jej jeszcze żeby do mnie nie pisała ani nie dzwoniła a ona powiedziała że ok i ja sobie poszedłem

Gość gość
Wiec albo jestes skonczonym idiota, ktory w afekcie nie wie co mowi i " co mu odbija" albo nie na prawde nie kochasz tej dziewczyny, zeby nie wiem jak byla dobra. A teraz masz zal i pustke, bo zostales sam. I moze wyrzuty sumienia. I wspomnienia jaka dobra byla itp, itd. Ale to wszystko razem nie oznacza, ze ja kochasz. Ty wez sie zastanow czego chcesz, bo nawet po postach widac, ze nie masz pojecia.

Gość gość
Myślałem że jak będę wolny to będe szczęśliwy. Ona ciągle chciała się spotykać czułem się przytłoczony miałem dość dlatego to zakończyłem ale teraz rozumiem że to był błąd

Gość gość
Chyba jesteś trollem... Pisałeś, że byłeś za granicą pół roku, a potem, że ona się ciągle chciała spotykać. weź się zdecyduj! A jak rzeczywiście się zachowałeś tak, jak napisałeś, to bardzo dobrze ci tak. Na następny raz zanim zaczniesz kłapać dziobem chamskie rzeczy, to się może zastanowisz dwa razy. Imbecyl

Gość gość
ale ty jej nie kochasz...gdybyś ją kochał nie w głowie by ci był własny rozwój tylko byś wręcz pragnął dzieci z nią i ślubu . poprostu zdałes sobie sprawę ze lepsza cię już nie będzie chciała to chcesz z nią być... wrocilaby..zaspokoila twoje ego i starczy ze byś poznał ładniejsza od niej która by na ciebie poleciala i by by była powtórka...pt : ,,nie kocham cię " i zerwanie... taka prawda. a ciebie gryzie ego..ze ona się nie płaszczy i ze zamiast za tobą teraz latać jak to sobie wyobrazales to ona ma poprostu wyjeb....na ciebie...i tu cię boli..

Gość gość
Daj jej spokój.Nie kochasz jej.Po prostu z tą drugą ci nie wyszło i czujesz się samotny .Naucz się czegoś na przyszłość.

Gość gość
zostaw ja w spokoju zasługuje na kogoś lepszego albo nawet lepiej jej bedzie samej niz z takim burakiem.. Da ci szanse wrócisz a za pól roku powiesz ze jestes przytłoczony bo chce ślubu i dziecka albo "sie zauroczyłes" jakąś pindą.. a ona bedzie czas tracic i zycie marnować przy tobie...

Gość gość
Nie jestem trolem.. Byłem te pół roku za granicą i jak wróciłem to ona ciągle chciała się widzieć non stop nawet do kumpla jak poszedłem to była afera .. I tak przez 3 miesiące..

Gość gość
Odezwała się do mnie !

Gość gość
Napisała że zawsze będzie mnie kochać ale nie może ze mną być bo ją zawiodłem i sam nie wiem czego chce że ona potrzebuje człowieka odpowiedzialnego i że nie chce konkurować ciągle z moim kumplem że miała tego dość. I że nigdy już ze mną nie będzie.

Gość gość
Jestem skończony co ja narobiłem

Gość gość
:-|

Gość gość
sam widzisz... dalej chcesz się rozwijać?? dziewczyna się widocznie nawet odpowiednio przez ciebie kochana nie czuła...

Gość gość
wez sie ogarnij i walcz a nie p*****l na forum. Nie da sie wczesniej wrocic chocby na weeknd? Czemu nie polecisz do Polski i sie np nie oswiadczysz skoro tak kochasz?

Gość gość
skoro po pol roku niewidzenia sie ty wolales kumpla to chyba miales ja w d***e?

Gość gość
walcz jak Ci na niej zależy!!! skoro pisze, ze zawsze będzie Cię kochać to sygnał, ze jak będziesz bardzo się starał to jest szansa na powrót! mnie mój narzeczony zostawił po 5 latach, bo powiedział, ze coś się wypaliło z jego strony. miał być ślub za 3 miesiące. Wiem jednak, że gdyby mocno walczył to dałabym mu szansę. Niestety on nawet nie zapytał jak się czuję. Od 2,5 miesiąca głucha cisza...

Gość gość
Chciałbym z nią być ale co będzie jeśli znowu mi się znudzi jeśli nie będę miał co z nią robić

Gość gość
skoro tak myslisz to zostaw dziewczyne w spokoju bo na nia nie zaslugujesz, jakbys ja kochal to bys tak nie pomyslal nawet, 25 lat i taki gowniarz

Gość gość
A ja wam mówię, że to troll. Bo nie jestem w stanie uwierzyć, że ktoś w wieku 25 lat jest w stanie powiedzieć ,,chcę być z nią, ale co jak mi się znudzi??".

Gość gość
Daj jej spokój debilu widać że od razu zakładasz ze znów cos odwalisz, ją czeka z tobą tylko cierpienie, zreszta nie kochasz jej i jestes dupkiem, skoro mowisz "ciagle chciala sie spotykac" - jak sie kogoś kocha to jest normalne! a juz na pewno w takim wieku, nie jestes kurna po 50 ze juz ci sie wszystko znudzilo i spowszedniało.. Mam nadzieje ze dziewczyna sie nie złamie i ci nigdy nie da szansy, nie zasługujesz na to..

Gość gość
a co co radzą żeby walczyć.. chyba nie czytaliście co on odwalił, dziewczyna ma szanse na normalne zycie i oby z niej skorzystała, po cholerę ma być z takim niedojrzałym egoistą, któremu ślub w rozwoju przeszkadza hue hue, do końca życia sie rozwijaj sobie, a normalnych ludzi zostaw w spokoju...