Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieChcęIch

Oddam Chomiki!

Polecane posty

Gość NieChcęIch

Mam ich dość! Boję się że któregoś dnia wstaniemy troszeczkę później a w klatce będą 3 rozszarpane zwłoki i krew dookoła! Podobno o 5 rano drą się i gryzą się nawzajem. Ponadto i tego mam dość jeszcze bardziej są dzikie, boją sie ludzkiej dłoni. A miały być chomikami idealnymi dla dziecka! -Stadnymi zwierzętami które nie mogą żyć w pojedynkę! -Słodkimi miłymi i niegryzącymi istotami! Niech je szlag jasny trafi Ani nie są słodkie ani niegryzące! Bez sensu! Po co wciskać kity jak klient i tak przyjdzie to oddać z powrotem do sklepu!

Gość gość
Cholerni smarkacze! Mają wszystko co potrzebne a na szczebelkach klatki praktycznie nie ma już farby!

Gość gość
Mam w d***e że pójdą na pokarm dla węża Nie chcę ich więcej oglądać. To agresywne żmije są!

Gość gość
Gryzą rękę co ich karmi i to dotkliwie! Nigdy nie dały sie pogłaskać! Tylko napychają te swoje wory tak że ciężko im sie ruszyć i spierdzielają do nory żeby żreć! Zero kontaktu z człowiekiem! M A S A K R A

Gość gość
Wymienie je wszystkie na jednego ale musi być towarzyski i łasy na głaskanie! Będę je wymieniała tak długo aż trafie na właściwego a agresorzy skończą w klatce węża!

Gość gość
Biedne nie wiedzą że to ich ostatnia noc u nas. Nigdzie im już lepiej nie będzie ale mówiłam, tłumaczyłam jak to sie skończy w odpowiedzi gryzły ! Ok! Ich wola!