Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiednacy Kwiat

Smutno mi ,sidze i PLACZE ...

Polecane posty

Gość Wiednacy Kwiat

Witam Was Polowe mojego zycia zmagalam sie z tradzikiem problemy ze skora , a teraz z bliznami- duzymi ktore pozostawil,ktore oszpecaja mnie.. probowalam je zlikwidowac jednak nic nie pomoglo Bardzo trudno mi z tym zyc ,tym bardziej ze ludzie potrafia byc okrutni.. Tyle razy smiano sie ze mnie co mam na twarzy,mowiono mi niemile slowa..tylko jedyny Bog wie ile wyplakalam przez to lez.Nie potrafie sobie z tym poradzic nie potrafie zaufac mezczyznie ,a tak bardzo chcialabym byc kochana ;( bardzo chcialabym miec szczesliwa rodzine ,czasami mam wszystkiego dosc i przychodza mi glupie mysli do glowy,zeby popelnic samobojstwo ,wtedy bede miala spokoj nikt mnie juz nie urazi z powodu moich blizn na twarzy,nikt nie bedzie z tego powowdu drwil ze mnie,zartowal co tak bardzo mnie boli rani mnie niesamowicie tym bardziej ze jestem osoba bardza wrazliwa..Nie potrafie z tym zyc naprawde nie mam juz sil ,jestem samotna nie chce wychodzic ,boje sie ze znow ktos mnie zrani ,bedzie sie przygladal mojej wadzie-bliznom ktorych nie mozna schowac,niektore wady mozna zakryc ,takie blizny na twarzy niestety nie schowa sie..

Gość gość
wszystko się da ! blizny pozbyć tak samo ! kwasy!!!! najlepsza rzecz jaka może być ! próbować robić peelingi zamowic sobie możesz z allegro np migdalowy 20% i robić zabiegi dasz 100zl za 30ml a zrobisz z tego 10zabiegów około. a efekty masz już po dwóch trzech zabiegach skóra się zluszcza i blizny tak samo się splyca... do tego mikrodermabrazja albo laser...i po problemie...kupić porządny podklad, np.revlon colorstay do tego roz i pudeł transparentny i bronzer ładnie nauczyć się modelowac twarz tymi kosmetykami i będziesz piękna !!! wiem co mówię bo miałam ten san problem co ty :) teraz sobie robie zdjęcia wrzucam na fejsa pryszcze drobne jakieś przerabiam na programie pixlr i wszyscy są zachwyceni moja zmiana:) w dodatku zapuscilam włosy prostuje je i farbuje, brwi i rzesy mam ciemne gęste od olejku rycynowego, kolczyki w uszach , fajny ciuch i extra laseczka by z cb była...najgorsze co możesz zrobić to siedzieć i płakać..tu trzeba działać...zbieraj kasę. pracuj czy coś ...będziesz mieć kasę to będzie cię stać na te wszystkie zabiegi ....pozbędziesz się blizn...!!!:)

Gość gośćfacet
jesteś wrażliwą osobą i słowa innych bardzo cię ranią, niestety ludzie potrafią być okrutni, i trzeba ich po prostu ignorować. Samobójstwo nic nie rozwiąże, a tylko zrani innych w twoim otoczeniu, a jeżeli boli cię jak inni cię ranią to nie rób tego innym. Życie nie zawsze jest kolorowe, lecz trzeba się cieszyć z pozytywnych jego stron nawet gdy te pozytywne są minimalne. Twój problem, pomimo że bardzo istotny dla Ciebie, to z globalnego punktu widzenia jest błachy i powierzchowny. Na pewno jest proste i skuteczne rozwiązanie, wystarczy tylko popytać o rady innych z podobnym problemem i jak sobie z nim poradzili. Podaj kontakt jak chcesz to chętnie z Tobą pokoresponduje.

Gość gość
Wlasnie wczoraj bedac na zakupach w cetrum, widzialem dziewczyne ktora miala blizny na twarzy i byla bardzo fajna ladna pociagajaca kobieta tak naprawde i nie jedna bez blizn z gladka skora moglay by sie przy niej schowac :)

Gość gość
Zmarszczek na pewno nie da sie usunac, niedoskonalosci cery-typu tradzik itp da sie usunac ale odpowiednia pielegacja do cery. PAMIETAJ ludzie postrzegają cię przez TWOJE okulary, przez które na siebie patrzysz. Jeśli będziesz się zachowywała jakby to nie było nic złego (masz i już) i będziesz pewna siebie - nie będą zwracać na to uwagi - gwarantuję ci to. "Popracuj nad swoją samooceną, a zobaczysz jak szybko zmienisz zdanie odnośnie swojej twarzy, która jest na pewno przepiękna, ale Ty na razie tego nie możesz dostrzec, bo widzisz tylko blizny." Popatrz na to inaczej. Skoro masz te blizny to dlatego, że Bóg zna Ciebie i poprzez te blizny chciał Cię uchronić przed czymś kimś. Skoro masz te blizny Bóg chce byś patrzyła sercem nie oczyma. Postaraj się znaleźć odpowiedź na pytanie (TY wiesz jaka jesteś ja Ciebie nie znam znam siebie) CO BÓG DZIĘKI TYM BLIZNOM (NIE PRZEZ BLIZNY) CHCE POKAZAĆ, CO CHCE Ci DAĆ Uwierz w siebie, uwierz w to, że jesteś wyjątkowa. Jestes inna, nie jesteś taka sama jak cała reszta. Wyróżniasz się czymś, to jest piękne ,tak musiało być Ludzie, którzy tego nie doświadczyli nigdy tego nie zrozumieją, tylko Ty wiesz, jaki ciężar nosisz i poprzez to rozumiesz wiecej z zycia. "Los każdego ciała jest taki sam. Czy stary czy młody, gruby, chudy, brzydki czy piękny, sprawny czy niepełnosprawny zostawi swoją powłokę cielesną w ziemi. Sztuką jest się do ciała nie przywiązywać i nie podporządkowywać mu całego swojego życia. "

Gość gość
Popatrz na to inaczej. Skoro masz te blizny to dlatego, że Bóg zna Ciebie i poprzez te blizny chciał Cię uchronić przed czymś kimś. Skoro masz te blizny Bóg chce byś patrzyła sercem nie oczyma. Postaraj się znaleźć odpowiedź na pytanie (TY wiesz jaka jesteś ja Ciebie nie znam znam siebie) CO BÓG DZIĘKI TYM BLIZNOM (NIE PRZEZ BLIZNY) CHCE POKAZAĆ, CO CHCE Ci DAĆ Uwierz w siebie, uwierz w to, że jesteś wyjątkowa. Jestes inna, nie jesteś taka sama jak cała reszta. Wyróżniasz się czymś, to jest piękne ,tak musiało być Ludzie, którzy tego nie doświadczyli nigdy tego nie zrozumieją, tylko Ty wiesz, jaki ciężar nosisz i poprzez to rozumiesz wiecej z zycia.

Gość gość
Do gościa 3:45.... Co ty pitolisz?! Co ma do tego bóg?! Przed czym chciał autorkę "uchronić"?" Ty nie p/i/e/r/d/o/l jakichś fanycznych pierdół! W krajach III-go świata owy "bóg" też chroni dzieci i ludzi głodem... przec czym?!?!?! Acha! Czekaj! Ja już WIEEM!!!!!!! Oni "noszą ciężar , poprzez który rozumieją więcej z życia" A żeby cię szlag trafił ty po/je/ba/na dzido!!!!!!!!!!!! X Do autorki, dostałaś porady od normalnych ludzi. Postaraj się odłożyć trochę pieniążków i głowa do góry. Wiem, łatwiej powiedzieć niż zrealizować ale żyjesz w takich czasach, w których masz wiele możliwości.

Gość gość
gość 03:45 bardzo mądre słowa, jest dla niej inny plan i inny krzyż do noszenia z jakiegoś powodu. To wszystko ma sens i logike choć często jej nie rozumiemy.

Gość gość
Taaaa...następna nawiedzona. Weź ty i noś ten krzyż co?

Gość gość
NIC NIe DZije sie w zyciu ,bez przyczyny

10 zabiegów laserowych i po bliznach nie było by śladu no ale taki jeden zabieg kosztuje 400 zł :( znajdź w swoim mieście klinikę laserową

Gość gość
:(

Gość gość
nie martw sie

Gość Mirabelkazsadu
Najważniejsze to się nie poddawać.

Gość gość
Kiedys nie mialam problemow z cera,przyszedl czas i zaczelam miec spore problemy ze skora :( ... hormony..

Gość gość
nie placz aniole

Gość gość
:(

Gość gość
ludzie potrafia byc zlosliwi,okrutni..niestety.

Gość gość
zycie nie jest takie latwe