Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zalamana kolejny cios

Polecane posty

Gość gość

Poznalam wspanialego faceta takiego Jak zawsze chcialam Bylo cudownie ale pozniej zaczelo sie cos psuc wiec zapytalam a on ze nie jest gotowy Na zwiazek bo był w związku ze będzie kiedyś wyjeżdzał do innego kraju zaproponowal mi otwarty zwiazek a ja myslam ze jestesmy w nor malnym zwiazku bo tak mnie traktował odkąd pojawiła sie jakaś koleżanka zaczęło sie psuć jestem załamana czy każdy facet musi mnie zrobić w konia :(

Gość gość
Nie spodziewałam sie reklam

Gość gość
W zyciu niestety jest tak, ze albo nas bija, albo my bijemy. Nie ma polsrodkow i kompromisow.

Gość gość
Nie trać czasu bo się zestarzejesz przy takich dupkach.

Gość gość
stało się tak bo przeceniłaś wartość tego "wspaniałego " faceta i zbyt szybko do niego przylgnęłaś. okazało się, że to, co było "cudowne" było twoim urojeniem. to częste niestety na tym forum, gdzie wszyscy poznani przez niektóre maniaczki faceci to "cudowni, wspaniali, jedyni"...ocknij się wszak żyjesz w realnym życiu, nie w bajce tysiąca i jednej nocy :D 🖐️

Gość gość
Ludzie, a gdzie znaki interpunkcyjne????

Gość gość
Chciałam tylko związku, on chciał, ale otwartego podziękowałam nie jestem zabawka nie potrafię dużej sie bawić w sex bez zoobowiązan . Skasował mój numer fb i czuje sie do tego winna tylko za co ? :(

Gość gość
kobiety maja to, na co sie godzą, także radzę wziąć sobie do serduszka wszystkie Twoje związki i wyciągnąć wniosek co robisz zle.

Gość gość
a ty ile jeszcze tematow zalozysz? Od tygodnia zakladasz i nie dociera ciebie, ze facet cie tylko traktowal jak scierke. Przelecial cie, ulzylo mu, ale wiekszych kontaktow z toba nie chce miec i tyle. zaakceptuj i idz dalej!