Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aj em de czołzen łan

SMAK TYLKO DLA BOGATYCH.

Polecane posty

Czy nasi rządzący mogą upaść jeszcze niżej? Przeszła ustawa o zakazie używania przypraw w barach mlecznych. To po prostu niegodne. Przecież nad tą ustawą pracowało kilkanaście osób, za publiczne pieniądze, płaci się im za jawną głupotę! Dla niektórych ludzi, ten jeden posiłek, to najprzyjemniejsza chwila w ciągu dnia, no ale ministerstwo finansów wie, że za przyjemność trzeba płacić. Szkoda, że nie dotyczy to samych ustawodawców, oni żyją za cudze. To się nazywa pasożytnictwo, nie ma się co bronić przed takim określeniem. Mateusz Szczurek (bardzo trafne nazwisko) stał się wrogiem publicznym nr 1, zaraz po Donaldzie Ryżym. Gratulujemy.

Bary mleczne są dotowane z budżetu a ze mamy zayebiste manko to wymyślili taka ustawę żeby mieć pretekst do likwidacji :o

Swego czasu często jadalam w takich barach ,klimat jest niesamowity ,siedzisz przy jednym stoliku z emerytem, studentem i biznesmenem .

Absolutnie nie rozumiem ,to jest ogromna bezczelnosc ! Przecież oni jedzą za nasze ! I jeszcze zobaczcie co jedzą !

Gość gośćula
a pamiętacie jak zrobili serwis internetowy dla bezdomnych ? by mogli sobie sprawdzic gdzie są wolne miejsca w schroniskach i gdzie dają ciepły obiad :D:D ,pisali ile to kosztowało,ale nie pamiętam ,wiem że gruba kasa na to poszła

Gość gośćula
ja nadal jadam w takich barach,mieszkam sama z nastolatkiem jak ,młodego często nie ma , nie chce mi sie gotowac tylko dla siebie,wole sobie śmignać do mleczaka niz do kfc,u mnie w US jest mega z******ty mleczak

Gość gośćula
49 milionów poszło na ten serwis internetowy dla bezdomnych,właśnie sprawdziłam

Wiesz, widocznie takie stawki krzyknęli sobie zaprzyjaźnieni wykonawcy, od dawna wiadomo, jak wyglądają jakiekolwiek przetargi w POlszy. Skoro ktoś wpada na tak głupi pomysł, to wiadomo o co chodzi w całości projektu.

Mam tylko nadzieje ze kiedyś poniasa konsekwencje ,ile to ciepłych posiłków,ile chociażby kontenerów mogliby za ta kasę postawić ?

Myślisz, że człowiek bez sumienia się nad tym zastanowi? Tutaj mamy przykład myślenia w drugą stronę- ile jest jeszcze do zabrania. Bardzo wierzę, że w końcu każdy dostaje to na co zasłużył.