Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przespałam się z kolega

Polecane posty

Gość gość

mam 19 lat i kolega przyjechal po mnie bo go poprosilam i przyłapał mnie jak czekał na mnie i pil herbate a ja w przedpokoju zaczołam wąchac jego buty i on wszedł i nie wiem masakra kreca mnie stopy nie wiem co mnie podkusiło zaczołam prosic zeby nikomu nie mowil i zaczelam calowac jego stopy i sciagnal skarpety i wachalam i pozniej sex i na koniec usmiechnol sie poderczo i ja dopiero zrozumialam co zrobiłam dzien wczesniej bralamm kreske z kolezanka czuje sie okropmnie nie poszlam do szkoly chce zapasc sie pod ziemie

Gość coca kola
Że tez wam się chce...:O

Gość gość
Przestań przeżywać. Każdy ma jakieś swoje ulubione fantazje i chce je realizować. Ciesz się tą chwilą, a jak znajdziesz odpowiedniego faceta możesz liczyć na wsparcie z jego strony. Mi takie coś by nie przeszkadzało.

Gość coca kola
No co Wy? Przecież to marne prowo...:O

Gość gość
ale to nawet nie chodzi o to on nie jest jakims sexy ciachem po prostu wstyd mi jak komus powie ze :( nieee no masakra wachalam i lizalam stopy i sex niee jaki wstyd co mam zrobic:(((

Gość gość
Możesz robić to ze mną do woli, a ja Ciebie całą wyliżę w odwecie :)

Gość gość
Ja na twoim miejscu bym sie powiesil!

Gość gość
musze to wyjasnic moze masakra czuje jeszcze blee zapach:(

Gość gość
Ja na twoim miejscu bym sie powiesil !!

Ja to łykam :D :D Inaczej pisząc, ulegam prowokacji. :P Ciekawe jakbym się zachował widząc dziewczynę wąchającą moje buty. :D :D :D

Gość gość
Ja ci moge dac d.u.p.e do lizania i wachania :p

Gość gość
moze ze mna jest cos nie teges ktoras z was moze miala takie rzeczy w glowie?? albo podobne

Gość gość
śmieszne i dziwne moze sie wydawac ale moze tez szantazowac

Gość gość
Nie przejmuj się, zawsze jest jakieś wyjście :-) jeśli rozgada, powiedz, że słyszałaś jak bardzo GO podnieca, gdy dziewczyna wącha mu stopy, buty...więc chciałaś się przekonać czy to prawda i tak GO podnieciło, że cię przeleciał :-D Co na tym zyskasz? Będą dwie prawdy, słowa przeciw słowom, no bo przecież zdjęć nie robiliście? Jak było naprawdę nikt nie będzie wiedział, jedni uwierzą jemu, drudzy tobie...;-) Wszystko można przeżyć, tylko trzeba dobrze to rozegrać...

Gość gość
No napisał że po lekcjach wpadnie i że mam się szykowac na powtórkę jeśli chce żeby nikomu nie mówił powiedział że ma satysfakcję i że muszę się postarać i pow że będzie nasza tajemnicą

Gość gość
a nie mówił, że masz zjeść jego g****o w bułce od kebaba bo inaczej powie, że wąchałaś mu stopy?

Gość gość
Najwyżej rozpowiesz, że ściemnia a sam ma małego i słabo dyma.

Gość gość
i tak muszę z nim pogadac łatwo wam mówić może pokazać sms które Pisalam po tym wszystkim

Gość gość
Niech fotkę małego ci wyśle :p Postraszysz go potem że wyślesz innym :p

Gość gość
mam ciągnąć to dalej czy jeszcze raz to co chce mieć

Gość gość
Wpad na chwilę bo był z kolega on palił fajke a on że niby zaświadczenie mi przyniosl i zaczęłam go prosić on powiedział że mam zobaczyć jak teraz pachną stopy nie Chcialam złapał mnie za włosy i ściągnął skarpete i przyłożył na chwilę kazal pocałować i pow skoro lubisz zapach butow to wieczorem do kończysz i prosiłam że to nie tak i wogole że Zrobie wszystko tyko nie tak a on powiedział że nie bój się nie powiem ale chce miećciebie pocałował i wyszedł zmieszana jestem i tak nie stawiałam oporu jakoś co to znaczy że jestem uległa i co to

Gość gość
Próbując ulegać facetowi jeśli ma się takie uczucia najlepiej dać sie ponieś emocja Fetysz oraz itp

Gość gość
A ja w to wierzę bo miałem kiedyś koleżankę która kręciły takie sprawy.

Gość gość
mierne prowo 0/10

Gość gość
Dokladnie każda, osoba jest inna. dlatego każdy ma swoje upodobnia. dlatego trzeba ponieść konsekwencje i sprawdzić czy to jest to czy jednak nie. Milego wieczoru

Gość gość
Dokladnie każda, osoba jest inna. dlatego każdy ma swoje upodobnia. dlatego trzeba ponieść konsekwencje i sprawdzić czy to jest to czy jednak nie. Milego wieczoru

Gość gość
Wczoraj od rana był u mnie i Wachalam mu stopy i kazał całować i Masowac oczywiście ich nie mył od tamtego czasu masakra ma początku później nie czułam aż tak wczułam się i sama Chcialam mu później zrobić Loda i tak doszliśmy do wniosku że taki głupi sposób próbujemy

Gość gość
Męskie stopy są fajne i wogole jeśli jest się uległa to fajna sprawa

Gość gość
witajcie a więc jestem parą z davidem tym o którym mowa wyżej. mamy fajna zabawę ją cały tydzien ulegam mu i waham stopy itp. a on na drugi ulega mi czuje że jestem zakochana jest taki boski